Wednesday, December 14, 2011

UNIFORM PULAK

بسم الله الرحمن الرحيم

Kali ni kain pasang atau batik pasang Sarawak bercorak alamiah pulak menjadi pilihan rakan fb ummiross untuk dijadikan uniform guru2 di sekolahnya. Ummiross biasa melihat guru2 atau persatuan dari jabatan2 di sini menggayakan batik Sarawak bercorak etnik dimajlis2 rasmi. Ianya sangat cantik dan unik. Ia manifestasi jati diri.

To Muzalfah;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_8429IMG_8817
Order dari Mukah…

Semakan order
Kod                 :   KH2-42meter   ­
Pos                  :  12hb Dis,2011
Treking no.  :  CD106125987MY

12 comments:

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Ummi,
Tahniah satu perkembangan yg memberangsangkan!

Amie said...

Selamat malam Ummi,
kalau dah guru order untuk uniform memang boleh tahan bisnes Ummi tau... he hehhheee rezeki Allah.

ummiross said...

@MOH KEMBARA;
Waalaikumussalam Kak...
Terima kasih, akak doa kan lagi, lagi,lagi memberangsangkan untuk ummi ye..

ummiross said...

@Amie;
Selamat malam Amie, ummi pun dah nak tido jugak ni, sweet dream dear. Hehe bolehlah sikit2 Amie, Alhamdulillah atas rezeki yang Allah berikan.

khairul said...

guru2 pon dh pandai bergaya ke sekolah kan Ummi

KhaiRin said...

penjawat awam mesti suka kain ni...

Hanis Azla said...

tentu cantik uniform mereka tu nnt kan ummi..

ummiross said...

@khairul;
Cikgu kena cantik, baru anak murid semangat nak belajar..hik!

ummiross said...

@KhaiRin;
Hmm cantikkan KhaiRin, kalau tengok kat luar lagi cantik ni.

ummiross said...

@Hanis Azla;
Lama tak nampak Hanis, busy ye?
Cantik ni Hanis, tambah kalau dah siap jadi baju.

konde said...

bagus nih uniform

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

ummiross said...

@konde;
Terima kasih konde...

Wow! samsung galaxy ace..