Thursday, December 1, 2011

JUARA USTAZAH PILIHAN 2011

بسم الله الرحمن الرحيم

Ustazah Pilihan Akhir baru je melabuhkan tirainya. Ustazah Firus muncul sebagai juara Ustazah Pilihan 2011 di  TV Astro Oasis. Lumayan jugak hadiahnya, juara menerima hadiah kereta peugeot 207, biasiswa dari Al Madinah International Foundation, pakej umrah dan haji, pakej SPA bernilai RM5000 dan trofi serta wang tunai bernilai RM20 000 sumbangan Astro.

IMG_8384

Ustazah Hidaya pula muncul sebagai naib juara, tempat ketiga ustazah Siti dan tempat keempat Ustazah Fira.Tahniah kepada semua pemenang.

Ada rancangan baru nanti, Skuad Imam Muda, jugak terbitan Astro Oasis, mulai 7hb Disember, jam 7.30 malam, pengacara bersama IM Fakhrul dan IM Nazrul. Selamat menonton.

16 comments:

qasehraihan said...

waaaa...ustazah firus menang ek..
tahniahutk dia..hehe

ummiross said...

@qasehraihan;

Hmm memang layak dia menang kan, ustazah Hidaya pun ok gak hehe..

NzA said...

Tahniah kpd pemenang......

amiey lee said...

wahh alhamdulillah rezeki ustazah firus

So Shy Lady said...

elok jg rncngn ni bleh cungkil bakat2 muda yg b ilmu ;D

ummiross said...

@NzA;

Harap2 lepas ni mereka dapat memanafaatkan ilmu yang dipelajari

ummiross said...

@amiey lee;

Alhamdulillah, dua2 bagus kan..

ummiross said...

@So Shy Lady;

Ye lah kan, boleh jadi contoh tauladan yang baik jugak

ibuintan said...

ustzah Firus memang layak... suka tengok dia sejak awal program lagi


rezeki dia kan, moga dia berjaya meneruskan aktiviti dakwahnya

dwaty said...

lumayan ummi....
yang penting tu dapat naik haji...
tahniah...

ummiross said...

@ibuintan;

Hmm ok dia kan, bijak orangnya, moga menjadi pendakwah berjaya.

ummiross said...

@dwaty;

Memang lumayan kan dwaty, betul lah, yang paling best tu dapat pergi haji dan umrah..

Syida said...

tak pernah tgk pun cite ni.mmg tak berpeluang nak tgk tv skg ni ummi.

ummiross said...

@Syida;

Ummi pun sekali sekala je tengok syida, fianl ni baru betul2 tengok, hik! Hehe busy ye...?

khairul said...

x sempat nk tgk

ummiross said...

@khairul;

Ummi pun final ni baru sempat tengok,hihi..