Sunday, December 25, 2011

NAK CUTI JUGAK

بسم الله الرحمن الرحيم

Ummiross nak berehat 2-3 hari. Nak cuti jauh2 tak dapat, MrHubby dah abih cutinya. Kalau sempat ummiross singgahlah jenguk rakan-rakan, kalau tidak, minggu depanlah kita bertemu kembali ye. Kain2 yang di order minggu lepas pun semuanya telah selamat di pos, semoga selamat sampai. Ummiross pun nak keluar ni, jalan2 cari makan. Selamat bercuti semua…

To Norazlina;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_9163IMG_9165IMG_9166IMG_9139IMG_9141IMG_7825
Antara order dari Parit, Perak..
Semakan order
Kod                 :  BS32,BS28,BS54,BS57,BS58,BS59,BS62,BS67,BP4,
                             BP4a-2pcs,BP5a,BP6,RD118-4pcs,RD119,RD121,RD122
Pos                  :  22hb Dis,2011
Treking no.  :  CD106126713MY

To FLORENCE;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_9145IMG_7126IMG_7129
Order dari Daro, Sarawak, untuk dihadiahkan kepada kawannya di Selangor.
Semakan order
Kod                 :  BP18
Pos                  :  22hb Dis,2011
Treking no.  :  RD921852502MY

10 comments:

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong,

Ehh cuti ke mana tuh?

ummiross said...

Waalaikumussalam Kak..
Hehe jalan2 ronda2 kat sini je kak,menghabiskan boreh!, cuti suami dah abih,insyaAllah tahun depanlah pulak melangkah jauh sikit.

NzA said...

selamat bercuti ummi...rindu ummi....

khairul said...

sama2 lah kita bercuti Ummi hehe

ummiross said...

@NzA;
NzA dah balik ke, lamanya menghilang diri, memang rindu-rinduanlah NzA..

ummiross said...

@khairul;
Hmm baca kat blog khairul bercuti, best tu, ummi bercuti area kat sini je.

ayu jamal said...

cantik2 kain ni..unik

ummiross said...

@ayu jamal;
thank you Ayu, cantik dan unik kan Ayu..

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

jalan2 cari makan..
nanti tunjuk yerrrr
lain kali kalau dtg ke kucing
boleh singgah
he he

Wassalam

ummiross said...

Waalaikumussalam Atuk;
Hehe InsyaAllah Atuk...bila nak datang Kuching lagi?