Friday, December 16, 2011

KAIN PASANG CORAK ETNIK BARU

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam petang jumaat yang indah, semoga dilimpahi rahmat Allah sentiasa.  Hari ni ummiross nak memperkenalkan kain pasang baru lagi, ada 3 design kesemuanya. Untuk dua design yang pertama, ada 5 warna setiap design. Design ke-3 pulak ada 4 warna. Warna-warna ni memang cantik. Anda boleh beli sepasang 4meter atau anda boleh beli mengikut ukurang yang anda kehendaki. Sekiranya hanya ingin membuat kain sahaja untuk dipadankan dengan baju polos, anda boleh membeli 2m sahaja. Tepuk dada tanya selera.

Jenis    : Batik Sarawak Corak Etnik Kod KPB7-KPB18  
Harga  :RM89 sepasang

 

IMG_8193IMG_9673IMG_9697
                                             KPB7

 

IMG_8199DSC_0210b_thumb24DSC_0210b_thumb[12]
                                                                   KPB8

IMG_8203IMG_9688IMG_9687
                                                            KPB9

 

IMG_8197IMG_9728IMG_9734
                                                                        KPB10

 

 

IMG_8207IMG_9693IMG_9689
                                                                        KPB11

 

IMG_8212IMG_9737IMG_9739
                                                                      KPB12

IMG_8173IMG_9726
                                   KPB13

 

IMG_8175IMG_9768
                                        KPB14

 

IMG_8181IMG_9763
                                     KPB15

 

IMG_8185IMG_9770
                                              KPB16

 

 

IMG_8187IMG_9717
                                 KPB17

 

 

IMG_8190IMG_9711
                                 KPB18

Jenis    : Batik Sarawak Corak Etnik Kod KPH1-KPH4 
Harga  : RM75 sepasang

IMG_8584IMG_8585IMG_8434
                                                                   -KPH1-

 

IMG_8427IMG_8457IMG_8461
             KPH2                                  KPH3                           KPH4

Sesiapa yang berminat sila hubungi :-


ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016 878 4960

WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA DISEBABKAN KESAN PENCAHAYAAN

PS;KPH1-KPH4-OUT OF STOCK

10 comments:

KhaiRin said...

yg ats tu skali tgk mcm songket

jelah said...

lawa jgak..

ummiross said...

@KhaiRin;
Ha'ah ye lah KhaiRin, corak ni bila tengok dari jauh macam corak songket.

ummiross said...

@jelah;
Terima kasih jelah...

eima-caa said...

salam kenal...

nice...nak tanya incik hubby warna mana cantik..

nanti dah confirm kita gtau yea...

ummiross said...

@eima-caa
Salam kenal jugak eima...

Terima kasih. Ok2 no problem, nak pilih pun biar cantik dimata suami kan eima,. Apa2 nanti email atau sms je ummi ye, tq

NzA said...

cantiknya ummi......rambang mata ni...

ummiross said...

NzA..kualiti kainnya pun sangat bagus..

Catherine Estherina said...

kalau nak order mcm mana?

ummiross said...

@Catherine:yang ni dh takde stok dear