Monday, December 12, 2011

ANDA YANG KE SERIBU?

بسم الله الرحمن الرحيم

Follower salamborneo, anda yang ke seribu? Sila angkat tangan…
Heheh, dah ada calonnya semalam. Terima kasih  qaseh. Sila email ummiross ye, bagi alamat, ada cenderamata untuk qaseh. Batik Sarong Sarawak stok terbaru, kat blog pun belum sempat publish lagi. Salam kenal dari ummiross, nanti ummiross berkunjung ke Qaseh Rabia’tul Adawiyyah.

IMG_8719IMG_8678

Terima kasih kepada yang sudi follow blog ummiross ni. Mana2 yang ummiross terlupa untuk follow balik tu, harap dimaaf, kadang2 ummiross terlepas pandang. Kalau bagitau kat chatbox tu, senang ummiross terus follow balik.

Dan penghargaan tak terhingga ummiross kepada rakan2 blogger yang tak pernah jemu singgah disini, hampir setiap hari, bilangan mereka sedikit tapi mereka istimewa dihati ummiross.

17 comments:

Amie said...

Selamat petang Ummi,
tahniah Ummi, dah 1000 follower, moga bisnes tambah maju ye Ummi....amin.

puanbee said...

waa siyoknya dapat kain batik .. hehe tahniah anda yang ke 1000

ummiross said...

@Amie;
Selamat malam Amie..
Amin. Terima kasih jugak Amie sebab jugak jenguk ummi di sini

ummiross said...

@puanbee;
Dah ok ke demam bee, harap2 cepat sembuh.Terima kasih jugak untuk bee yang tak jemu2 singgah di sini.

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Ummi,

Pe kabor? Tahniah...tahniah dah ada follower ke 1000! Ramai tu. Nampak semakin rancak biznes Yong. Alhamdulillh. Semoga nanti ada rezki buat umrah pulak!

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

Tahniah.....
moga terus maju

Wassalam

ummiross said...

@MOH KEMBARA;

Alhamdulillah kak Halima,khabar baik, seronok terima kunjungan akak kembali.
Terima kasih, insyaAllah, doa2kan ye kak..

ummiross said...

@Atuk;

Waalaikumussalam Atuk.
Terima kasih Atuk, Amiin..moga diperkenankan.

JieJ said...

Salam perkenalan...sayangnya..saya yang ke 1001..hehehe

Adeqda said...

salam ummi..qaseh singgah sini..alhamdulilah ummi nak bagi qaseh hadiah..terima kasih ummi..nie alamat email qaseh..rabiatuladawiyyahbintiabdaziz@yahoo.com insyallah qaseh akan emailkan alamat qaseh kat ummi..terima kasih lagi sekali ummi!!

ummiross said...

@Jiej;
Salam perkenalan dari ummi jugak..
hehe terlebih satu nombor je kan..

ummiross said...

@Adeqda;
Wassalam qaseh..memang dah rezeki qaseh. Ok2 InsyaAllah nanti kita saling beremail ye..

Adeqda said...

ok ummi..

Kehidupan Makkah said...

Assalmaualaikum Ummiross...saya yg ke 1000 dapat hadiah ni.

ummiross said...

@Kehidupan Makkah;
Waalaikumussalam THA..

Hehe..komputer silap kira ke ni tuan haji, hik!

NzA said...

tahniah qaseh...bertuahnya....

ummiross said...

@NzA;
Yelah kan rezeki qaseh!