Wednesday, June 22, 2011

WORDLESS WEDNESDAY

                          IMG_5197

11 comments:

Adzriel @ Liza AB said...

ini memang tak payah kata apa2 dah... bunyi nyum-nyum je yg ada.

ummiross said...

hehe..dengar sampai Bangi ye.

Sweet N Pretty said...

alhamdulillah ummi dh sihat. A picture worth a thousand word:) mmg sedap macarons tp tk leh mkn byk2 manis sgt.

Umi Asura Sanusi said...

yummy..nk satuuuu

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

nyam nyam
kalau budak2 ni
bukan satu, satu hari
satu hari boleh habis satu tin
he he

Wassalam

Hanis Azla said...

ummi.. nak sikit.. he..he..

So Shy Lady said...

salam ummi,
wow akak ni cuma dgr nama die je. mrasa blum lg. tngok pun dh tau cruncy nyumnyum nih ;D

puanbee said...

nyum nyum sedapnya .. ummie buat ke ?

Sham said...

saya tak pernah rasa lagila pebenda ni ummi...

NzA said...

macarons idaman kalbu tu....tiba2 tringin nk makan....

ummiross said...

@Sweet N Pretty;
Alhamdulillah Intan, terima kasih atas doa.
Hmm memang sedap CM Macaron ni, satu hari makan satu biji hee..

@Umi Asura Sanusi;
hehe nak semua pun boleh....

@Rozali;
Waalaikumussalam Rozali..
hihii! mak budak pun rasa nak makan abih satu box..

@Hanis Azla;
Untuk Hanis semua pun boleh..

@So Shy Lady;
Salam So Shy Lady...
Hmm sedap n crunchy, bolehlah cuba nanti

@puanbee;
hehe sedap ni bee, order dari cikmin.com

@Sham;
macaron ni Sham, manis tapi sedap.

@NzA;
haha idaman kalbu ye NzA, ummi dah dua kali order, dari rakan blogger jugak, cikmin.com