Friday, June 17, 2011

BATIK SARONG DAN PASANG KE KL DAN JOHOR LAGI

To Siti Haniza
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_5051IMG_5049IMG_1523

Semakan Order
Kod;BP4,RD35,BS38
Tarikh Pos:16.6.2011

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To Asne
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi..

IMG_1762

Semakan Order
Kod:BS38
Tarikh pos:15.6.11
Treking:LD128178329MY

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

To Syaza
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…


IMG_4959IMG_4963IMG_4968

IMG_4974IMG_0091

 
Semakan Order;
Kod: KPB1-1PSG,2M;KPB3-2PSG,5M,2M;KPB4-1PSG;KPB5-2PSG;
KPB6-1PSG,2M,2.5M;BP02-2M
Tarikh Pos:13.6.2011
Treking:C
D106125783MY

 

Terbuka untuk jualan runcit dan borong. Sesiapa yang berminat sila hubungi :-

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016 878 4960


10 comments:

Cik Puan Zura said...

salam ummi...
kalau nak tahu harga mcm mana yer?

ummiross said...

@Cik Puan Zura;

Wassalam...

Ooh harga tu, klik je kat top bar tu ikut kategori mana yang Cik Puan Zura nak tau, kat situ ada deskripsi kain dan harga sekali,atau pun email je ummi nanti ye...

Hanis Azla said...

ummi pulak bila nak ke KL? he..he..

Sofya said...

akak..
yg syaza amik tu brp rm? kat mana nak cuci mata lagi kot2 ada warna len

ummiross said...

@Hanis Azla;
hehe..tu lah asyik kain je terbang, tuannya bilalah pulak.

ummiross said...

@Sofya;

Sofya, kain tu ada 6 warna.Sofya klik top bar kain pasang etnik tu, tengok kod KPB ye. Harga sepasang ada kat situ, tapi kalau ambik 6 pasang dah dapat less.

NzA said...

yg batik pasang tu brapa harganya ummi....

Ummiross said...

@NzA;
Yang pasang tu RM75 NzA...

NzA said...

sy brkenan yg hitam tu ummi...sy nk order 1 psg je boleh tak????.

Ummiross said...

@NzA;

Boleh NzA, ummi memang jual runcit jugak. Yang hitam gambar yang last sekali tu ke NzA?