Sunday, June 19, 2011

VIDEO IMAM MUDA MUSIM KEDUA MINGGU KELAPAN

 

Dah banyak ummiross buat n3 pasal Imam Muda Musim kedua, tapi semalam ada permintaan dari adik comel ni, jadi ummiross upload video ni khusus untuk adik Nur Afini dan peminat2 rancangan Imam Muda. Sangat menginsafkan, kerana pengakhiran kita semua “di sana”….

 

DSC03738

 ~NuR aFiNi ~ said...

   bleh x tlg upload video imam muda minggu 8 ni?
          plz

June 18, 2011 8:02 PM

 

 

Harap maaf, video ni tak dapat disiarkan lagi…

 

 

 

 

 

 

9 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

beruntung adik Nur Afrini
khusus utk dia

he he
saya tumpang tenguk juga...

Wassalam

NzA said...

wah specialnya.....
sy pn dtg tumpang tgk....

NzA said...

cari chat box xjumpa lak..tadi ingatkan trsalah masuk rumah...CANTIKlah ummi.....

Ummiross said...

@Rozali;
Waalaikumussalam Rozali;

Bagus adik comel ni, kecik2 dah minat rancangan Imam Muda..

hehe, sila lah...kalau tak abih 4 video tu jangan balik lagi, hik!

wassalam

Ummiross said...

@NzA,

NzA, ni bee yang tolong buatkan, dia dalam proses edit sikit2, best lah bee ni, ummi buka blog pagi ni dah cantik...

Areef Ibn Naim said...

salam ummi,

rancangan yg bagus kan... metodnya blh diterima masy... tkdela, rancangan agama yg bersifat regid, yg tk mampu menarik minat org2 biasa tuk menontonnya...

Ummiross said...

Salam Areef;

Ye lah Areef, sesuai untuk golongan muda jugak, best kan....

Adzriel @ Liza AB said...

pleaseeeee.... merayu dia. .. TQ ummiross. batik biru belakang tu.. cantik!

Ummiross said...

@Adzriel@Liza AB;
hehe ye lah, bagus kecik2 dah minat rancangan bercorak agama.
dah tukar batik laiin pulak ni Liza,hee...