Sunday, June 19, 2011

RUMAH BARU HADIAH DARI PUAN BEE

Hari ni memang ummiross tak sihat, semalam buat rawatan membuang ‘polip’ dalam hidung menggunakan kaedah acupunture. Dari tengahari tadi rasa tak larat nak celik mata, setakat keluar makan dan sambung tidur lagi, beginilah kalau dah sakit, apa pun tak boleh!(teringat kumpulan JAMBU, hik!)

IMG_4713
Acupunture 7 jarum, selain membuang polip…

Tapi petang ni bila buka blog, hati rasa sangat seronok, cantiknya ‘rumah baru’ ummiross yang direnovate oleh rakan blogger yang sangat2 baik hati ni, puan bee. Terima kasih banyak2 bee, rasa segar sikit badan tengok rumah cantik macam ni. Selama ummiross kenal puanbee ni memang baik hati dan pemurah, tak loket ilmu, selalu beri tunjuk ajar melalui tutorial diblognya.

Terima kasih bee, muahh,muah,muahhh!!!Red heart

Oklah, ummiross mohon berehat….

15 comments:

cikmin said...

lawa umah baru ummi..macaron ari tu ok tak ummi..ada beza dari yg 1st dulu tak?

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

ummiross said...

@cikmin;

Thank you cikmin, bee yang tolong 'renovate' ni..

cikmin, macaron tu best sangat cikmin, dia punya filling semua sedap2, anak ummi pun suka ...

ummiross said...

@Andrick McVean;

Hi Andrick....thank you so much.
I will 'visit' you soon and follow your blog too.

Hanis Azla said...

mengancam rumah baru ummi ni.. rasa cool sgt dgn warnanya yg lembut.. untungnya ada kawan yg baik mcm tu..

ummiross said...

@Hanis Azla;

Thanks Hanis, alhamdulillah ada yang sudi renovate rumah ummi ni Hanis,berterimakasih sangat2

Adzriel @ Liza AB said...

wah...lip lap bunga raya lagi. liza pun dah tukar.. simple punyer. nak bagi ringan.

Sweet N Pretty said...

mmg cantik rumah baru ummi yg puan bee renovate ni.

moga ummi cepat sembuh. tk penah cuba acupuncture ni, tk berani hehe.

NzA said...

2-3X gak saya singgah jengah tgk rumah baru ummi...mmg sweet hasil sntuhan Bee..Bee mmg seorg kwn yg baik n ikhlaskan ummi.....

Take care ye ummi...moga cpt sembuh..

So Shy Lady said...

salam ummi ros,
adoi nmpak jarum tu takutnya... smoga cpat smbuh rehat byk2 ;)

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

cantikkk :)))

khairul said...

best nya rumah baru

ummiross said...

@Liza Adzriel;
Dah tengok rumah baru Liza, simple dan cantik...


@Sweet N Pretty;
Hmm ummi pun suka warnanya...
Thanks Intan, ari ni dah ok skit...

@NzA;
Sweet kan..ari tu ummi tengok bee buat header NzA, cantik, tak sangka bee sudi renovate rumah ummi plk

@So Shy Lady;
hehe ummi pun gerun jugak
Terima kasih ye...

@Khairul Hakimin B.Muhammad;
Terima kasih...!!!

@khairul;
hehe singgahlah selalu...tq

puanbee said...

ummie sy tkut jarum memang sy rasa saya tak kan buat akupunture tu ..ejaan betul tk ? hehe.. sama2 ummie..sayang ummie juga..

ummiross said...

@puanbee;
bee ummi pun takut bee, masa dia letak jarum tu sampai ummi pejam2 mata, tapi tak rasa sakit pun, cuma macam terkejut je.
Terima kasih bee...muahhh!