Tuesday, June 7, 2011

BATIK SARAWAK-TO KOTA MARUDU AND JB WITH LOVE

Cuti umum yang panjang memang menyeronokkan, tapi banyak jugak urusan bisnes yang tertangguh. Kain2 ni sepatutnya dipos pada minggu lepas tapi semalam baru dapat dihantar kepada customers. Nasib baik customers ummiross baik2, sabar menanti…

Rubi ni customer baru ummiross. Ummiross nak ucapkan terima kasih banyak2 kat sahabat blogger Liza yang tak jemu2 promote batik Sarawak ummiross termasuk di facebook. Customer ummiross dari Sabah ni pun dapat contact ummiross melalui fb Liza. Thank you ye Liza, luv u so much, muahhh!!!.

To Rubi
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_0691IMG_4644IMG_4695

IMG_4687IMG_4692IMG_4677 
Antara order dari Sabah…

Semakan order 
Kod                  : KPS9,KPS1,KPS3,KPS4,KPS5,BSM6,BSM9.BSM10,BSM2,BSM14-(10PCS)
Pos                   : 6.6.2011 
Tracking no.    : LD128023812MY, LD128022905MY, LD122994173MY, LD122994195MY 
                          LD128023993MY, LD128022882MY, LD122994160MY, LD122994187MY
                          LD122994200MY, LD128024000MY

Fa’iz ni pulak regular customer ummiross, dah banyak kain pasang yang dijual, terima kasih fa’iz atas sokongan berterusan..

To Fa’iz
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_4655IMG_4661IMG_4682
Antara order dari Johor…

Semakan order 
Kod                  :  BSM2-3pcs,BSM3-2pcs,BSM7,BSM10,BSM14,KPS4-2pcs.
Pos                   : 6.6.2011 
Tracking no.    : CD106125752MY

TERBUKA UNTUK JUALAN RUNCIT DAN BORONG.

Sesiapa yang berminat sila hubungi :-

ummiross@gmail.com

atau sms sahaja ke 016 878 4960

8 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam..unik dan menarik =)

ummiross said...

@Mohamadazhan hjDesa
Wasssalam, tentu sekali,warisan budaya setempat, thanks..

eclipsesweet said...

comel er..... nak satu boley??? hihihi

ummiross said...

@eclipsesweet;

Hehe nak semua pun boley...

NzA said...

seronok tgk biz ummi makin maju brkembang.....Alhamdulillah!!!

ummiross said...

@NzA
Biasalah NzA bisnes ni ada naik turunnya,setakat ni Alhamdulillah, tq

Liza @ Adzriel AB said...

sayang ummi ross jugak...muahhhh...

ummiross said...

@Liza @ Adriel;

Thank you so much, muahh,muahh,muahh..hik!