Thursday, June 9, 2011

BATIK RATNA DEWI GOLD STOK BARU JUN 2011

Kain ni sangat cantik, datang dengan warna2 natural, corak bunga kecil dan garisan gold pada daun dan bunga memenuhi kain. Kalau tengok diluar, lagi cantik dari gambar2 ni kerana corak goldnya begitu jelas seolah2 ada kesan 3D. Stok sangat terhad, so kalau ada yang berminat kenalah cepat-cepat order.

IMG_4462IMG_4479IMG_4426 
                                              Contoh RD55

IMG_4196IMG_4197
                                         RD55

IMG_4190IMG_4207
                                          RD56

IMG_4198IMG_4199
                                          RD57

IMG_4194IMG_4195
                                         RD58 
 

IMG_4200IMG_4201
                                          RD59

IMG_4210IMG_4203
                                           RS60


IMG_4205IMG_4204
                                           RD61

PS: ALL OUT OF STOCK-UPDATED 25.12.2011

Deskripsi
Jenis Kain : Cotton
Ukuran      : 2m belum berjahit
Harga        : RM27
Saranan     : Sangat sesuai dipadankan dengan kebaya atau kurung dll

WARNA GAMBAR MUNGKIN SEDIKIT  BERBEZA DISEBABKAN KESAN PENCAHAYAAN.

TERBUKA UNTUK JUALAN RUNCIT DAN DISKAUN HEBAT UNTUK YANG INGIN BERNIAGA KAIN BATIK SECARA KECIL-KECILAN.

Sesiapa yang berminat sila hubungi;

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016-8784 960

10 comments:

Sofya said...

kain lembut ka

ummiross said...

@Sofya:

Sofya,kain ni dari cotton macam batik basahan yg dipakai hari2, dan takdelah keras macam songket, sangat sesuai untuk kain lipat depan atau belakang, kalau pinjun tu mungkin tak berapa flair.

cpahniza said...

cantiknyaa...

ummiross said...

@cpahniza;

Hmm klu tengok kat luar lg cantik, goldline memang cantik sangat..

NzA said...

kain jenis cotton ek ummi...cantik la...harga tu skali dgn pos ke hrga kain jerr????cantik la ummi....

Liza @ Adzriel AB said...

cantiknyaaaa

ummiross said...

@NzA;

Hmm kain cotton NzA, harga bisa di atur...

ummiross said...

@Liza@Adzriel AB;

Memang cantik Liza, klu tengok kainnya lagi cantik...tq

NzA said...

sy berminat tgk warna2nya yg cantik..sy dh ada 2 helai n kainnya cotton lembut sgt2.....kalu ummi nk tau sy buat baju guna kain batik nie n kainnya sy buat guna kain satin plain...kt kwn2 mmg cantik cz lain dr yg lain....

ummiross said...

@NzA:

Hmm memang warnanya cantik2 NzA, mesti cantik bergaya NzA dgn kain satin plain...