Friday, June 3, 2011

IMAM MUDA ALI DAN IMAM MUDA FADLY TERSINGKIR

Baru saja balik dari bercuti, ummiross buat jugak N3 ringkas pasal IM2 ni. InsyaAllah esok ummiross akan kembali menjenguk rakan2, malam ni masih penat lagi, sangat rindu nak baca N3 rakan2 semua, see you soon…

Akhirnya dua orang peserta IM2 tersingkir diminggu keenam. Mereka adalah Imam Muda Ali dari Sabah dan Imam Muda Fadly dari Brunei.

IMG_4626IMG_4628
Mudir mengumumkan penyingkiran dua peserta sekaligus minggu ini…

 

IMG_4636IMG_4643
Walaupun tersingkir tapi mereka masih dapat meneruskan pembelajaran, bagus jugak kan, sekurang2nya mereka masih berpeluang untuk menuntut ilmu…

 

IMG_4637IMG_4638
Suasana sedih menyelubungi peserta…

Kepada peserta yang masih tinggal, selamat meneruskan perjuangan.

10 comments:

khairul said...

teruskan perjuangan !

Puanbee2 said...

sedih je tengok !

Sham said...

tapi budak2 ni memang bagus kan...teringin amin (anak) mengikut jejak langkah diorang ni besok2...

Hanis Azla said...

walau apa pun mereka berdua tetap yang terbaik kan ummi..

ummiross said...

@khairul;

yeahh!!!

ummiross said...

@Puanbee2;

Hmm sedih jugakkan bee...

ummiross said...

@Sham;

Ye lah Sham, melentur buluh biar dari rebung, moga2 hasrat Sham tercapai, amin..

ummiross said...

@Hanis Azla;

Ye betul Hanis, mereka tetap terbaik, orang muda yang berilmu...

NzA said...

sekurg2nya mrk masih brpeluang belajar.....

ummiross said...

@NzA;

Ye lah NzA, ilmu tu yang penting...