Tuesday, March 29, 2011

YEAAHH!!, BATIK RATNA DEWI GOLD STOK BARU DAH SAMPAI

Stok ni baru je 2 hari sampai, nak publish dari semalam lagi tapi tak sempat. Ramai sungguh yang bertanya stok RD9 warna hitam yang dah pupus tuu, stok baru sampai takde lagi design bunga besar-besar macam sebelum ni, tapi masih tetap cantik menawan, bunga kecil yang manis dipandang.

Maaflah harga naik sikit, sebab harga untuk ummiross pun dah naik jugak. Harga tetap ye, pening dah kepala ummiross nak layan tawar menawar, please…!!! Sick smile. Anyway tetap sayang you all, my dearest customer SmileRed heart.

Ada dua design, design pertama ada 7 warna,gold line dengan kod RD21-RD27.

IMG_2503 IMG_2515 IMG_2521
                                                           -RD21-

 

IMG_2300  IMG_2304  IMG_2312
                  RD22                     RD23                                     RD24
              

IMG_2317  IMG_2325  IMG_2331  
RD25                                       RD26                                       RD27

 

IMG_2314IMG_2319
   RD22 RD23  RD21  RD24   RD25

 

IMG_2328IMG_2332
      RD26                                      RD27

 

Design yang kedua ni, tanahnya semua hitam, gold line, warna bunganya berbeza, dengan kod RD28-RD32, cantik sangat..

IMG_2682IMG_2688IMG_2343IMG_2344IMG_2365
        -RD28-                                                   -RD29-                                 

IMG_2347IMG_2348 IMG_2338IMG_2337IMG_2364 
  -RD30-                     -RD31-                        -RD32-

 

PS: All out of stock(updated 26.12.2011)

Deskripsi
Jenis Kain : Cotton
Ukuran : 2m belum berjahit
Harga : RM27
Saranan : Sangat sesuai dipadankan dengan blouse, kurung dll

WARNA GAMBAR MUNGKIN SEDIKIT  BERBEZA DISEBABKAN KESAN PENCAHAYAAN.

Terbuka untuk jualan runcit dan borong. Sesiapa yang berminat sila hubungi;

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016-8784 960

DISKAUN HEBAT UNTUK YANG INGIN BERNIAGA KAIN BATIK SECARA KECIL-KECILAN.

10 comments:

Adzriel AB said...

teringat jesica alba pakai batik masa berlakon kat sarawak.. ha..ha.. cantik! batik pun seksi tau. mcm2 gaya boleh buat.

ummiross said...

@Adzriel;

haha..dia seksi orang lain yang seksa!Orang putih ni memang kreatif bermain dengan kain..

Sweet N Pretty said...

wah cantik koleksi baru ni kak. sesuai sgt utk Raya nanti:)

AngahSayang2314 said...

wah cantik koleksi baru dari ummi nie...

ummiross said...

@Sweet N Pretty;

Hmm memang cantik Intan, kalau tengok kat luar lagi cantik...warna keemasannya nampak cantik sangat.

ummiross said...

@AngahSayang2314;

thanks angah, memang cantik, ummi pun rambang mata

Lulu caldina said...

hoh....cantik

Hanis Azla said...

mmg sgt cantiklah ummi..

ummiross said...

@Lulu caldina;

Tq Lulu, singgah lagi next time..

ummiross said...

@Hanis Azla:

Hehe terima kasih Hanis, memang cantikkan..