Monday, March 21, 2011

MUNIR JUARA RANCANGAN ADIK-ADIKKU TV1

Seronok sungguh melihat Rancangan Adik-adikku ni. Pada peringkat awal ummiross tak perasan pun rancangan ni. Entah macamana ‘tertonton’ satu hari tu, terus jatuh cinta pada rancangan ni, terpesona dengan kepetahan anak-anak kecil ini berhujah dan berbicara, cute nya you all…

IMG_2235
Muhammad Amirul Munir Azlin-Juara Rancangan Adik-adikku
Hadiah : Wang tunai RM10 000, pakej umrah utk 2 orang, dll.

IMG_2220
Naib Juara-Syafiqah Fasiha Ahmad Safri
Hadiah : Wang tunai RM8000, pakej ke Beijing dll

IMG_2184
Tempat ketiga-Zaid Najmudin Zul Akmal
Hadiah :
Wang tunai RM6000 dll

 

 

IMG_2181IMG_2183IMG_2192IMG_2198IMG_2204IMG_2213IMG_2220IMG_2226IMG_2228

Wajah-wajah masa depan, sejuk mata memandang…

Gambar-gambar: Dari skrin TV ummiross Smile

9 comments:

Elly & Emmy said...

bertuahnya ibu bapa diorang.. ada anak yg bijak dan petah bercakap

ummiross said...

@Elly &Emmy:

Ye lah, memang bertuah, sejuk hati ibu

Nur Hawwa said...

salam...inilah contoh pemimpin masa depan negara kelak...

ummiross said...

@Nur Hawwa;

InsyaAllah Nur Hawwa, itulah harapan kita semua...

MumMe said...

kalau dulu dengar je org cakap sejuk perut ibu mengandung...sekarang mumme dah dpt rs sendiri perasaan tu...apatah lagi ibu2 peserta2 ni kan ummiross...

ummiross said...

@MumMe;

Haa betul tu MumMe, ummi pun dpt rasa perasaan tu, kalaulah generasi masa depan kita dapat dididik macam ni...

Hafiz Langit Biru said...

assalamualaikum, adik munir anak tunggal,.. Tok dia ajar baca Quran, fasiha, ketua pgawas di sekolahnya(anak cikgu fazdilah),.. adik zaid, satu family pandai bertarannum, makayahnya sederhana je...

ummiross said...

@Hafiz Langit Biru;

Waalaikumussalam Hafiz...

Sorry lah ummi baru perasan komen ni.
Oh ye ke Hafiz, alhamdulillah orang biasa2 tapi dapat mendidik anak menjadi luarbiasa..luarbiasa pencapaiannnya.

sarah said...

tahniah kepada yang menang..saya suka melihat kepetahan mereka bercakap..kalah kita yang dewasa...salam perkenalan ceritaceritisiti.blogspot.com