Tuesday, March 8, 2011

BATIK SARONG SARAWAK,TO KEDAH WITH LOVE

Assalamualaikum orang Kedah, kali ni batik Sarawak dah terbang ke Kulim. Semoga selamat sampai. Terima kasih Kharsiah atas order yang banyak, semoga maju jaya dalam bisnes dan murah rezeki lagi.

To  Kharsiah
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_1598IMG_1613IMG_1037IMG_1036IMG_1035
IMG_1043IMG_1045IMG_1046IMG_1047IMG_1050
IMG_1553IMG_1563IMG_1567IMG_1582IMG_1272
IMG_0923IMG_0937IMG_0933IMG_0947IMG_0944 
Antara order pelanggan dari Kedah

Semakan order

Kod              : Kod BS-82pcs, Kod RD-22pcs
                      Total 104 pcs 
Pos              : 7.3.2011
Tracking no : CD 106125298 MY
                      CD 106125284 MY

Jenis : Kod BS- Cotton spun (lembut), Kod RD-Cotton 
Ukuran : 2m (belum berjahit)
Harga runcit : RM26
Saranan : Sesuai dipadankan dengan baju kurung polos, blouse dll.

Terbuka untuk jualan. Sesiapa yang berminat sila hubungi;

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016-878 4960

DISKAUN HEBAT UNTUK YANG INGIN BERNIAGA KAIN SECARA KECIL-KECILAN.

12 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

banyak terima order

tahniah orang kedah

Wassalam

ummiross said...

@Rozali;

Waalaikumussalam Rozali

Hehe..Alhamdulillah rezeki, syukur.

Harap pun macam tu jugak,moga maju lagi bisnes orang Kedah.

Terima kasih, Wassalam

cemomoi said...

insyaallah takde aral esok sampai la kat kuching

ummiross said...

@cemomoi;

Selamat datang ke Kuching, melancong ke? Bawa family sekali?

Adzriel AB said...

raya tahun ni belum prepare apa2 lagi...jeng-jeng.. baju sarawak kah?

ummiross said...

@Adzriel;

Hmm boleh dah nak mula survey kan, batik Sarawak pun ok, ada kelainan skit.

AngahSayang2314 said...

angah ada batik tue..mak bagi last year sebab dia ke sarawak memang cntik

ummiross said...

@AngahSayang2314;

Oh ye ke Angah, cantikkan...

Izan Ishak said...

mmang cantik batik sarawak ni kan ummi~

Hanis Azla said...

semoga ummi selalu dpt order yg banyak mcm ni..

ummiross said...

@Izan Ishak;

Hmm betul tu Izan, tuu yang ummi minat sangat, dari minat menjadi income,alhamdulillah.

ummiross said...

@Haniz Azla;

Terima kasih Hanis, harap2 kita sama2 murah rezeki..