Saturday, March 19, 2011

BATIK SARONG SARAWAK MAKIN MERIAH

Sepanjang miggu lepas memang ummiross sibuk, disamping mengurus order pelanggan, ummiross pun sibuk duk survey kain2 baru, buat sessi fotografi sikit untuk kain2 yang baru, nanti nak publish. Rasanya pelanggan pun dah mula survey baju atau kain yang sesuai untuk raya nanti…

Ni adalah order yang telah di pos semalam, terima kasih ye, customer dari Johor,Shah Alam dan Terengganu.

To Asne
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_1636IMG_1638IMG_1653IMG_1285IMG_1601IMG_1617IMG_1553IMG_1272IMG_1567

Semakan order 
Kod                  : BS10A,BS12A,BS18A,BS20A,BS21A,
                           BS22A,BS23A,BS47,BS49,BS51
Total               : 10pcs 
Pos                  : 18.3.2011
Tracking no     : LD12 433 365 0MY,
LD12 433 366 3MY,LD12 433 367 7MY 
                          LD12433 400 6MY, LD433 399 0MY

-------------------------------------------------------------------------------------------------

To Safurah
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_2002IMG_1984

Semakan order 
Kod                  : P3-2mx2pcs,KPF1-2m
 
Pos                  : 18.3.2011
Tracking no    : LD12 433 398 6MY
                         LD12 433 397 2MY

-------------------------------------------------------------------------------------------------

To Hasyimah
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_1280IMG_1601

Semakan order 
Kod                  : BS12A,BS18A
Pos                  : 18.3.2011
Tracking no    : LD12 433 398 6MY
                         LD12 433 397 2MY

---------------------------------------------------------------------------------------------------

To Ila@Zaleha
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_1761

Semakan order 
Kod                  : BS41-2pcs
Pos                  : 18.3.2011
Tracking no    : LD12 433 396 9MY
                        

6 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

ziarah disni
cuci2 mata ajer

Wassalam

f4dLy :) said...

mampir juga nih liatin keannekaragaman kreasi anak bangsa...
mampir yah di rumah persahabatanku

ummiross said...

@Rozali;

Waalaikumussalam Rozali;

Hehe boleh2, you are welcome, cuci mata lama2 skit kat sini..

Terima kasih,wassalam.

ummiross said...

@f4dLy:);

Silakan fa4ly, terima kasih sudi mampir di blog ummi ya, salam persahabatan dari Kuching, Sarawak.

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. semakin murah rezeki ummi..

ummiross said...

@Hanis Azla;

Alhamdulillah rezeki pesara...