Friday, March 25, 2011

LIVE-BREAKFAST WITH BEST FRIENDS 9:36:55 AM

Pagi ni breakfast dengan 2 orang kawan baik ni, sorang dari Sarawak, kak hajjah Hadiah ni memang anak jati Kuching, sorang lagi dari ' Malaya', teman ronda2...

Macamana nak tinggalkan Sarawak??? Itu kata kawan ummiross ni..
Haa itulah penangan laksa Sarawak, T-Not laksa ni memang best ...

IMG_2253IMG_2249

16 comments:

Hanis Azla said...

bila bersarapan dgn kwn2 mmg tambah menyelerakan makanan yg dimakan.. wah pagi ni pekena laksa sarawak yer ummi..

ummiross said...

@Haniz Azla;

Betul tu Hanis, makannya sekejap je tapi sembangnya bukan main lama lagi, tapi yang penting tak mengumpat tau..hehe

AngahSayang2314 said...

perut dah lapa lg la.. tengok benda2 nie...

Lily said...

Wahhh asikkk makan ;) sedap sampai lincinnn mangkuk ku hehe ... kan kan ummi ;)

my name is Yana said...

ooh nanti yana kalau smpai sana nk cuba la menu ni...hehe..tengok pun dh terliur ni

ummiross said...

@AngahSayang2314;

hehe lapar ye Angah, jom lah join sekali..

ummiross said...

@Lily;

Tu lah, tak padan kecik tapi makan kuat,sib baik mangkuk takleh makan, hehe...

ummiross said...

@my name is Yana;

Boleh2 yana, tapi kena pilih tempat jugak yana, maklumlah airtangan lain2...lain tempat lain rasa..

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

sarawak pun ada laksa yer
saya booking satu mangkuk...he he

Wassalam

ummiross said...

@Rozali;

Waalaikumussalam Rozali

Hehe macam2 ada...
Cukup ke satu mangkuk..?

Wassalam

Puanbee said...

adei laporr bee tk makan lg satu hari tengok makanan meme tak tahan hukss

Adzriel AB said...

seronoknya...nak join jugakk

ummiross said...

@Puanbee;

Diet lagi ke bee...?

ummiross said...

@Adzriel AB;

seronok, kalau dekat boleh join sekali kan Adzriel..

Adzriel AB said...

kalau dekat, memanglah saya nak join. kuat makan ni.. naik 1 kg lagi. alamak.

ummiross said...

@Adzriel AB;

Kuat makan ke, cute comel je nampak gambar..