Sunday, March 13, 2011

LIVE - BREAKFAST

Sedang menikmati roti cheese pisang chocolate at Rumah Hijau, Satok. Pergh!!!,nyaman gilak...








Alhamdulillah....

18 comments:

my name is Yana said...

hmm nmpak cam sedap je,belanja yana boleh?

ummiross said...

@Yana

Hmm yummy Yana, jom ummiross belanja...

d' zaro said...

um ... looks so good to eat !

Puanbee said...

uihh sedap nampak :)

ummi sila ke http://puanbee.com

hee tempat komen ni tak bukak untk url blog ker ..

ummiross said...

@Puanbee;

sedap bee, nanti datang Sarawak ummi belanja ye.

Hee belum lagi bee,insyaAllah nanti anak2 cuti, ummi suruh dia orang 'godeh2' lagi..

Puanbee said...

haa ummie senang je , ummi pergi bahagian setting tu je..erm tk pe lah tunggu ank ummie hikss..

nak pergi sarawak lah bila2 nanti...mesti best jumpa ummi..

ummiross said...

@Puanbee;

hehe, insyaAllah bee..

Boleh bee, datanglah, nanti kita dating kat Waterfront ye..

ummiross said...

@d'zaro;

Hi d'zaro, yup it's so yummy..

Adzriel AB said...

ummiross buat saya lapar ni...adoiiiii...

ummiross said...

@Adzriel AB,

Hehe nanti datang Sarawak ummi belanja ye...

SyidaGorjes said...

roti pisang = confirmed sedap
letak coklat somemore = lagi la sedap!
kat sini mcm xde jual je macam ni....mana nak cari ni?

ummiross said...

@SyidaGorges;

And add some more cheese, memang terangkat ni Syida, takpe nanti ummi belanja hee..

AngahSayang2314 said...

baru jer lepas makan..tetiba tengok roti pisang aduhhh berkerak keruk perut nieeeeee

ummiross said...

@AngahSayang2314;

haha betul ke Angah, xpe setakat sekeping roti, muat lagi perut tu Angah..

h4ni3 said...

mak oiiiiii
chocolate tu yg buat appearance dia.. sangat tak tertahan tergoda :D

ummiross said...

@h4ni3;

Hehe very tempting kan...

Emma Arman said...

Kak.. resepi kueh ni tak de ke?..sedanya...

ummiross said...

@Emma Arman;

Hehe takde pulak Emma, ummi makan kat restoran ni..