Thursday, January 2, 2014

INGATAN

بسم الله الرحمن الرحيم
Salam sejahtera, salam kasih sayang

Selamat tahun baru 2014, moga rakan-rakan semua diberkati Allah SWT sentiasa. Pahit manis 2013 kita tinggalkan, moga semakin banyak ruang dan peluang untuk kita memperbaiki diri.

Terima kasih MumMe atas ingatan. Cantik-cantik dan cute sangat souvenir dari Jepun ni. Seronok dengar cerita MumMe sekeluarga menghabiskan percutian selama 5 hari di Disneyland Jepun baru-baru ni. Sempatlah juga kami bersembang sekejap semasa MumMe singgah di rumah untuk menghantar souvenir ni. Ummiross memang teringin juga nak ke Jepun ni, kiranya termasuk jugalah dalam senarai impian Mat Jenin, hehe..InsyaAllah Jepun antara destinasi yang ingin dijejaki, moga-moga ada rezeki nanti.

IMG_9492 IMG_9609
Daun berfungsi sebagai termometer, berubah warna dengan perubahan suhu. Kalendar pun comel je, dah berada atas meja komputer ummiross ni. Bila tengok kalendar, teringat MumMe :)

IMG_9495  IMG_9498
Yang cute2 dari MumMe cayaang!. thank you dear..

Alhamdulillah penghujung tahun 2013 masih meriah dengan order Batik Sarong Sarawak dan kain pasang aka Batik Sarawak pelbagai corak terutama corak etnik pua kumbu.Begitu juga sambutan yang menggalakkan terhadap kain Ratna Dewi dan Batik Cotton Bangkok yang sangat menawan dengan corak bunga-bungaan. Syukur kebanyakannya adalah order borong, moga semuanya terus berjaya menjana income sendiri. Terima kasih juga kepada Karyaneka Malaysia kerana sudi order kain dari pihak kami. Kepada customer yang membuat belian runcit, terima kasih juga kerana sentiasa menyokong kami. Moga semuanya dianugerahkan rezeki dan kesihatan yang baik. Happpy New Year.

Hasmirani
Kod:BS
Pos: 31.12.2013
Treking: EM650972773MY

Siti Norliza
Kod:BS
Pos: 31.12.2013
Treking: EM650972800MY

Nurliyana
Kod:BS
Pos: 19.12.2013
Treking: EF133463701MY

Karyaneka Malaysia
Kod:BS
Pos: 19.12.2013
Treking: EF133464018MY

Nurliyana
Kod:BS
Pos: 19.12.2013
Treking: EF133463967MY

J. Henry
Kod:KPH
Pos: 19.12.2013
Treking: EF133664049MY

Rose
Kod:BS
Pos: 16.12.2013
Treking: EF133463905MY

Noorazniha
Kod:BS
Pos: 16.12.2013
Treking: EF133463967MY

Nurliyana
Kod:BS
Pos: 16.12.2013
Treking: EF060524875MY

Misa
Kod:BS
Pos: 16.12.2013
Treking: EF060524901MY

Floria
Kod:RD
Pos: 12.12.2013
Treking: EF178999959MY

Norhayati
Kod:RD
Pos: 9.12.2013
Treking: EF178999928MY

Junaidah
Kod:KPH
Pos: 6.12.2013
Treking: EF060524813MY

Fadhilah
Kod:BS
Pos: 6.12.2013
Treking: EF060524892MY

Liana
Kod:BS
Pos: 3.12.2013
Treking: EF058584963MY

Zubaidah
Kod:KPH
Pos: 3.12.2013
Treking: EF058584994MY

Sapiah
Kod:BS
Pos: 29.11.2013
Treking: CD192793845MY

15 comments:

NM03 said...

selamat tahun baru ummi. untung ummi, ramai orang sayang....

Kakzakie said...

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar ummiross. Kakak tumpang bahagia sama.. Cute keychain tu. Teko tu kakak pun ada tau hihi...

❤Kamsiah❤ said...

cantiknya set cawan dan jug tu..

Zaitun said...

Alhamdulillah rezeki.

Kak Zai suka dengan tea set tu english banyak bunga.

Khai♥Rin : anies said...

wahhh ole2 dari jauh tu ummi...

NEKCIK said...

alhamdulilah murah rezeki...shantek shantek semuanya

Aku Penghibur said...

wahh comelnya oleh2 dariu jauh tu

NzA said...

wah murah rezeki betul ummi..cntik semua souvineer tu..
Moga bz ummi bertmbah maju......InsyaAllah.
Selamat thn baru ummi...

Knor said...

Murah rezeki.
semoga impian nk ke jepun tercapai..kecualilh nor ni..
sukses perniagaanya.

yan's cottage said...

Selamat tahun baru Ummi....

wow...semuanya cantik2....

Acik Erna said...

selamat tahun baru ummi

Acik Erna said...

selamat tahun baru ummi

hainom OKje said...

Rexeki tambah murah yeh UR....tahniah....mmg best berangan beranga Mat jenin hehe

izan mama mia said...

cantiknya ole ole dr jepun...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.ummiross..


tertarik dgn daun termometer tu.. blh berubah warna..! tahnaih akak..dpt souvenir yg cantik ni..

alhamdulillah..semoga bisnes makin berkembang maju,, :)