Thursday, November 24, 2011

KIMONO COTTON DAN CORAK ETNIK SARAWAK

بسم الله الرحمن الرحيم

Kain pasang Kimono Japanese Cotton ni memang cantik sangat, kalau buat baju kurung memang kacak bah!, Tak rugi memilikinya kerana kualitinya pun memang A+++ gitu. Ada banyak warna, boleh klik di SINI untuk lebih pilihan.

Kain2 kali ni adalah pilihan customer ummiross dari Perak. Nampak semakin maju dan rancak bisnes beliau.

To Roslaila;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_8113IMG_8101IMG_8106
Kimono Japanese Cotton, biru menawan..jadi pilihan.

 

IMG_7584IMG_7598IMG_7588
Batik Sarawak corak etnik Orang Ulu pun sangat laris.

Semakan order
Kod                 : (KPB6,KPB5,KPB1,KPB3-5m), (KPB5,KPB1,KPB3-4.5m)
                            (BSM10,BSM13-4.25m),KC8-4m, Kain polos-10m.         ­
Pos                 : 21.11.2011
Treking no. : cd10612642my  

Sila klik link ini untuk lebih pilihan. Hubungi :ummiross@gamil.com atau sms sahaja ke 016 878 4960.

8 comments:

NzA said...

cantiknya.....suka cuci mata di sini ...hi.hi.hi...

ummiross said...

@NzA;
hihi..NzA, minggu depan ada kain pasang baru corak etnik, cantik!

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

bunganya nampak macam timbul..

Wassalam

ummiross said...

@Atuk;
Waaalaikumussalam 'Atuk';

Ye lah 'Atuk', bunganya nampak timbul, sebab tu cantik...

KhaiRin said...

contoh kaler merah xde ke utk kain kimono tu?

ummiross said...

@KhaiRin;

Kalau warna merah design sama takde, tapi KC1 tu kimono cotton jugak, designnya lain, KhaiRin klik kat KAIN PASANG MODEN ye...

Ros said...

Salam ziarah,

Amboi lawa2nya kain kat sini....

ummiross said...

@Ros;
Salam kenal Ros

Jemputlah cuci2 mata..