Saturday, November 5, 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

بسم الله الرحمن الرحيم

Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua ahli keluarga, rakan-rakan blogger, pelanggan-pelanggan Salamborneo, jugak kepada tetamu-tetamu Allah serta semua umat Islam seluruh dunia. Hayati pengorbanan, pengorbanan mengangkat martabat iman.

Ummiross bercuti untuk sehari dua, sementara tu layan video ni ye. Ia perkongsian rasa, rupanya ‘rasa’ itu milik KITA bersama…Waiting For The Call, Irfan Makki.

Sumber: Youtube

14 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA
moga amalan kita diterima oleh Allah

Wassalam

ummiross said...

@atuk;
Waalaikumussalam 'atuk'

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA JUGAK BUAT 'ATUK' SEKELUARGA
Begitulah hendaknya, amiin..!

KhaiRin said...

salam aidil adha buat ummi sekeluarga

khairul said...

selamat hari raya ya Ummi..bertemu lagi nanti InsyaAllah

NzA said...

Selamat Hari Raya ummi n selamat brcuti...

Sweet N Pretty said...

salam aidiladha ummi. mcmn sambutan raya korban di kuching?

PCL said...

salam singah di sini dan slmt bercuti..slm aidiladha.

Hanis Azla said...

Salam aidiladha juga buat ummi dan keluarga.. semoga segalanya berjalan dengan baik hendaknya..

ummiross said...

@khairin;
Terima kasih,salam aidiladha dari kami juga

ummiross said...

@khairul;
Selamat hari raya jugak khairul, ari ni dah bw kembali...

ummiross said...

@NzA;
selamat hari raya jugak NzA, terima kasih

ummiross said...

@Sweet N Pretty;
Salam Aidiladha jugak Intan, hehe kat sini sunyi je, tak meriah.

ummiross said...

@PCL;
Terima kasih singgah, salam Aidiladha dari kami jugak..

ummiross said...

@Hanis Azla;
Salam Aidiladha jugak buat Hanis sekeluarga,Amim..,terima kasih Hanis