Thursday, November 10, 2011

BATIK SARONG RATNA DEWI GOLD KE PAHANG

بسم الله الرحمن الرحيم

Beberapa hari ni hanya sempat membuat n3 ringkas untuk customer. Ada urusan keluarga yang perlu diselesaikan. Terima kasih masih sudi singgah di sini.

To Liyana;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_7693-horz-horz

 

IMG_7682-horz-horz
Antara order dari Pahang..

Semakan order
Kod                 : RD91,RD93-2pcs,RD105,RD106,RD95,RD110,RD46,
                            RD103,RD113,RD(r),RDT10,BS35,BS36
Total               : 14pcs
Pos                 : 8.11.2011
Treking no. : cd106126470my

TERBUKA UNTUK JUALAN RUNCIT DAN DISKAUN HEBAT UNTUK YANG INGIN BERNIAGA KAIN BATIK SECARA KECIL-KECILAN.

Sesiapa yang berminat sila hubungi;

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016-8784 960

10 comments:

KhaiRin said...

hitam n putih jg yg memukau mata

ummiross said...

@KhaiRin;
Hmm betul tu KhaiRin, cantik dan senang dipadankan.

Amie said...

selamat petang Ummi,
jomlah kita minum dulu....

ummiross said...

@Amie;
selamat petang Amie,macam ni ummi kena pergi dapur Amie lah, banyak rezeki kat sana,boleh minum sama2..

puanbee said...

ummie cotton dah tk de ke ? nak beli... wuu tp belum masa lagi ..

ummiross said...

@puanbee;
InsyaAllah ada lagi bee, don't worry..

Hanis Azla said...

tentu pelanggan2 ummi berpuas hati dengan batik2 yg cantik itu..

ummiross said...

@Hanis Azla;
Tq Hanis, InsyaAllah, begitulah hendaknya...

Naning said...

slamat sore & salam kenal u/umi nun jauuuh disana. saya terkesan pd koleksi batik umi yg cantik2 itu. sy tinggal diBontang Kalimantan Timur, bagaimana caranya Umi klo saya pesan beberapa batiknya?kira2 ongkosnya kena berapa ya Umi? makasih untuk jawabannya. salam kenal dari ibu Naning di Bontang.

ummiross said...

@Naning;

Selamat sore dan salam kenal juga dari ummi. Waa seronok dapat berkenalan dengan ibu Naning yang jauh di Kalimantan. Kebetulan masa pergi umrah ummipun ada berkenalan dengan ibu dari Kalimantan.
Kain2 ni semuanya tidak ada stok lagi. InsyaAllah nanti bulan 10 akan ada stok baru, nanti ibu tinggalkan email ye, senang untuk ummi hubungi ibu nanti.