Wednesday, November 23, 2011

CARI HOTEL DI KUCHING

بسم الله الرحمن الرحيم

Hari ini seawal jam 5 pagi ummiross telah ke Airport Kuching, menghantar anak rakan guru yang bertugas di Saratok untuk pulang bercuti. Musim cuti sekolah, beginilah fenomenanya, cikgu2 yang mengajar di sini mau pulang ke Semenanjung, orang dari Semenanjung pulak ramai yang datang bercuti di Sarawak. Banyak jugak keyword yang hit,antaranya pasal hotel di Kuching, ada yang nak hotel bajet, ada yang nak hotel yang dekat dengan shopping complex., ada yang cari tempat2 untuk dilawati termasuk Serikin. Boleh rujuk DISINI pasal hotel dan tempat2 menarik di Kuching Sarawak. Apapun selamat bercuti..

Belian batik sarong Ratna Dewi kali ni dari rakan blogger di N9, tersangatlah cantiknya, semoga laris macam pisang goreng panas…

To Saonah;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_8037IMG_8117IMG_8138

IMG_8130IMG_8131

IMG_8132IMG_8133
Antara order dari rakan blogger di Negeri Sembilan…

Semakan order
Kod                 : RD118,RD119,RD121,RD122,RD124,RD126,RD127,
                            RD129,RD130,RD132,RD133,RD134,RD136,RD139.
                            RD141,RD143,RD145,RD146,RD147,RD148,RD150           ­
Total               : 22pcs
Pos                 : 21.11.2011
Treking no. : cd106126815my  

 

Sila klik link ini untuk lebih pilihan. Hubungi :ummiross@gamil.com atau sms sahaja ke 016 878 4960.

16 comments:

KhaiRin said...

bla la sy akn smpi ke sn agk nyer

NzA said...

bila2 nk p Srwk boleh la minta tlg ummi tempahkan hotel bajet ek....he...

ummiross said...

@KhaiRin;
Datanglah, nanti kita boleh dating hik!

ummiross said...

@NzA;
Boleh2 NzA, no problem, bila nak datang tu?

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

boleh jadi ejen hotel pulak...he he

Wassalam

ummiross said...

Waalaikumussalam 'Atuk'

Hehe..tolong bagi info je 'Atuk', harap ada yang dapat menafaatnya nanti.

khairul said...

bila la sy nk kesana jumpak Ummi ?

Sweet N Pretty said...

kalau ada rezeki ke kuching boleh kita jumpa ya ummi:)

Amie said...

..nanti kalau kami nak datang Kuching bolehlah contact Ummi ye...

ummiross said...

@khairul, Sweet N Pretty, Amie:

InsyaAllah, kalau datang contact je ummi, kecik tapak tangan, bandaraya Kuching ummi bentangkan,hik!

Kazman & Sue said...

biasa laa...musim cuti...selamat cuti-cuti malaysiaaa....

mesti hotel skrg ni susah nak booking agaknya sebab penuh..

NzA said...

InsyaAllah, kalau brpeluang..susahlah ummi kalau anak sederet ambil exam nie....xde masa nk brcuti...

puanbee said...

laku ye ummie , alhamdulillah

ummiross said...

Kazman & Sue:
hmm rasanya semua hotel dah penuh, kena booking awal2, tak bercuti ke?

ummiross said...

@NzA;

Ummi dulu pun macam tu NzA, takpe kalau datang jangan segan2 contact ye.

ummiross said...

@puanbee;
Alhamdulillah bee, favourite pelanggan ummiross ni,kainnya memang cantik.