Thursday, November 3, 2011

PROMOSI RATNA DEWI GOLD LINE HITAM

بسم الله الرحمن الرحيم

Batik Sarong Ratna Dewi gold line hitam memang favourite. Kata customer ummiross, kalau yang hitam ni macam goreng pisang panas, tak sempat simpan stok lama2, kejap je dah habis. Dua-dua design ni RD91 dan RD93 adalah restock sebab permintaan tinggi. Ada tawaran hebat untuk jangkamasa terhad, so cepat2 , siapa cepat dia dapat!

Normal price:RM28 sehelai

Promosi: 2 helai RM50

IMG_7606IMG_7610IMG_7612
                                                                RD91

 

IMG_7559IMG_7573IMG_7567
Design bunga RD91 dari dekat…

 

IMG_6810IMG_6817IMG_6819
                                                                       RD93

 

IMG_7412IMG_7415IMG_7410
Design bunga RD93 dari dekat…

 

Deskripsi
Jenis Kain : Cotton
Ukuran      : 2m belum berjahit (approximately)
Harga        : RM28 sehelai, promosi 2helai=RM50
Saranan     : Sangat sesuai dipadankan dengan kurung,blouse dll

TERBUKA UNTUK JUALAN RUNCIT DAN DISKAUN HEBAT UNTUK YANG INGIN BERNIAGA KAIN BATIK SECARA KECIL-KECILAN.

Sesiapa yang berminat sila hubungi;

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016-8784 960
(jangan tinggalkan pertanyaan order di kotak komen, sebab acapkali ummiross terlepas pandang)

14 comments:

KhaiRin said...

cantik nyer siyes!

ummiross said...

@KhaiRin;
Thank you Khairin, memang cantik, kalau kat luar warnanya lagi terserlah...

NzA said...

saya ada 2 helai ummi, 1 warna hitam n 1 warna merah hati...suami beli masa pergi srwak last week...mmg cantik sgt2.....

Liza @ Adzriel AB said...

yeahhh... baju raya haji pulak.

khairul said...

mcm mana bisnes dekat raya ni Ummi ?

Sweet N Pretty said...

hitam itu menawan kan ummi:) selamat hari raya aidiladha:)

ummiross said...

@NzA;
Ooh suami NzA pun datang ye, suami ummi ada cerita ada orang cuepecs datang bagi taklimat kat kakitangan kerajaan kat Bangunan Sultan Iskandar, kenapa tak ikut, insyaAllah dapat jumpa. Kain2 ni memang cantik, especially hitam boleh matching semua warna.

ummiross said...

@liza @Adzriel AB;
Yeahh, sapa cepat dia dapat

ummiross said...

@khairul;
Setakat ni Alhamdulillah, moga2 terus maju

ummiross said...

@Sweet N Pretty;
Hmm betul tu Intan.
Selamat hari raya aidiladha jugak buat Intan sekeluarga

Hanis Azla said...

mmg cantik ummi.. patutlah ramai yg berkenan.. Salam aidiladha buat ummi dan keluarga..

ummiross said...

@Hanis Azla;
Tq Hanis,cantik dan sesuai dipadankan dengan apa2 warna kan.
Selamat hari raya aidiladha jugak buat Hanis sekeluarga dari kami sekeluarga.

puanbee said...

salam ummie , saya singgah nak ucapkan selamat hari raya aidiladha ummie , moga ummie gembira di hari raya kali ni

ummiross said...

@puanbee;
Wassalam bee..
Terima kasih bee, selamat hari raya jugak buat bee sekeluarga, semoga diberkati Allah selalu.