Thursday, November 17, 2011

NAK BISNES BATIK SARONG SARAWAK?

بسم الله الرحمن الرحيم

Belian batik sarong Ratna Dewi dan Batik Sarung Sarawak kali ni dua2nya dari Johor.  Maka alkisahnya terbanglah batik sarong dari bumi Borneo ni ke Ledang dan Kulai dengan bergaya, semoga selamat sampai ke tangan customer ummiross yang comel2 belaka..

To NzA;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_8047IMG_8037IMG_8051
Pilihan rakan blogger yang cantik manis, NzA, RD128 putih krim dengan bunga maroon, gabungan warna  paling cun!

Kod                 : BS2,BS9,BS11,BS19,BS25,BS26,BS28,BS32,BS43,BS47,RD127  Total               : 11pcs
Pos                 : 15.11.2011
Treking no. : cd106126497my  


To Sally;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_7977IMG_7964IMG_7890
Order dari regular customer, Sally, RD119-hitam itu menawan, katanya nak buat cheongsam untuk anak kecilnya, mesti cute kan..

Semakan order
Kod                 : RD119
Total               : 2pcs
Pos                 : 15.11.2011
Treking no. : RD921850360MY 

DISKAUN HEBAT UNTUK YANG INGIN BERNIAGA KAIN BATIK SARONG SECARA KECIL-KECILAN.

Sesiapa yang berminat sila hubungi;

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016-8784 960

12 comments:

KhaiRin said...

lom ada modal la kak umi

puanbee said...

selamat je tu :) pakai pos apa ummie sekarang ni ?

ummiross said...

@KhaiRin;
hehe minat jugak ke, takpe Khairin singgah blog ummi ni pun dah cukup sebagai sokongan..

ummiross said...

@puanbee;
Hehe InsyaAllah bee..
Ikut customer bee, selalunya sekarang ummi guna parcel udara, jimat sikit postage untuk yang ingin berniaga..

NzA said...

hi.hi.hi...segan lak kena puji....

xsabar nk tgk kain2 batik tu.....nasib baik cuti ni masih p sk...moga selamat smpai..InsyaAllah kalau ada yg kenan sy order lagi....thanks ummi....

Hanis Azla said...

cantik pilihan2 kain mereka tu.. semoga ummi dan mereka sama2 puas hati dalam berurusan hendaknya..

ummiross said...

@NzA;
hihihi..

Alamat sk lagi senang kan..
harap NzA suka kain2 tu, terima kasih jugak dari ummi..

ummiross said...

@Hanis Azla;
Memang cantik Hanis, ummi yang jual ni tiap kali datang stok baru ada je yang ummi berkenan sangat!

puanbee said...

menyinggah blog ummie lak.. ummie help me boleh ? tengok entri atas sekali ..

Zie Fauzi said...

ada satu koleksi batik sarong sarawak ni.. hadiah dr adik ipar.. sayang nak pakai sebab cantik.. :)

ZieFauzi Simple Giveaway

ummiross said...

Hehe, ummi dah fb like bee, good luck!

ummiross said...

@zie fauzi;
Oh dah ada ye, cantik kan zie...