Friday, October 21, 2011

NEW ARRIVAL KIMONO JAPANESE COTTON

بسم الله الرحمن الرحيم

Sementara menunggu stok baru kain BATIK SARONG RATNA DEWI, kita cuci-cuci mata dulu tengok kain Kimono Japanese Cotton. Cotton corak bunga-bungaan dengan warna2 yang sejuk mata memandang. Kain Kimono Japanese Cotton ni sangat berkualiti, pure cotton dan tebal sedikit daripada cotton biasa, tapi tetap sangat lembut, sejuk dan selesa dipakai. Bila buat baju elok je ‘terletak’ dan kurang kedut.  Semuanya ada 12 warna yang berbeza,so cepat-cepat cuci mata dan order, stok terhad.

Terbuka untuk jualan runcit. Sesiapa yang berminat sila hubungi :-
ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016 878 4960

Kod: KC1-KC12
Jenis: Kimono Japanese Cotton  
Ukuran : Bidang 45''(approximately)
Harga runcit : RM120 sepasang

IMG_8101IMG_8072IMG_8107
Pandangan penuh KC8

 

IMG_6590  IMG_6591  IMG_6593
             KC1                                KC2                               KC3

 

 

IMG_6595  IMG_6597  IMG_6599
                KC4                              KC5                               KC6


                      IMG_6617

 

IMG_6616IMG_6615
                                          KC7

 

IMG_6612IMG_6611
                                          KC8

 

IMG_6610IMG_6609
                                        KC9

 

IMG_6614IMG_6613
                                       KC10

 

 

IMG_6603IMG_6604
                                        KC11

 

IMG_6601IMG_6608
                                        KC12

14 comments:

Adzrien Shoppe said...

ummi dah balik dari jepun ni... cantik2

Amie said...

cantik2nya kain cotton tu Ummi....

ummiross said...

@Adzrien Shoppe;
Hehe eloklah kita Liza, ummi baru 'balik' dari Jepun bawa kain cotton, Liza baru 'balik' dari Indonesia, bawa balik telekung, hik!

ummiross said...

@Amie;
Tq Amie, ummi sendiri pun berkenan sangat!

NzA said...

wow.....cantik!!!!!seronok jln ke blog ummi cz boleh cuci2 mata...

ummiross said...

@NzA;
hehe tq NzA, Alhamdulillah ada rakan2 blogger sudi singgah dan beramah mesra walaupun blog ummi ni banyak jugak entry bisnes...

Elly & Emmy said...

seronok dtg menjamu mata di Salam Borneo..kainnya.. cantik2 belaka..:)

ummiross said...

@Elly &Emmy:
hehe.. datanglah selalu. Ummi pun seronok jamu mata tengok baju kanak2 yang cantik kat blog Elly n Emmy...

Sweet N Pretty said...

wah yg ni cantik betul ummi, lain dr yg lain:)

ummiross said...

@Sweet N Pretty;
Alhamdulillah Intan, kata supplier kain ni memang payah nak dapat, kira eksklusif ni, harga pasaran lagi mahal sebenarnya tapi ummi try bagi yang termurah yang ummi dapat ni...

puanbee said...

cantiknyaa ummie ..

ummiross said...

@puanbee;
hmm cantik dan unik ni bee, lain dari yang lain..

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

datang ziarah
cuci mata...he he

Wassalam

ummiross said...

@atuk
Waalaikumussalam 'atuk'
Cuci mata jangan sampai juling mata ye 'atuk', hehe...