Wednesday, October 12, 2011

JAPANESE COTTON POLKADOT

Dah lama ummiross tak update stok kain cotton. Kali ni semuanya polkadot dari jenis Japanese cotton bermutu tinggi.  Ada hitam menawan, ada warna yang meriah2. Cotton polkadot ni banyak jenis, harga bergantung kepada material cotton tu sendiri. Yang ummiross publish ni memang berkualiti tinggi, kalau nak yang murah pun ada tapi tentu sekali kainnya tak sama. So kali ni tengok yang ni dululah. Ada 18 warna semuanya dari CT1-CT18.

Terbuka untuk jualan runcit. Sesiapa yang berminat sila hubungi :-
ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016 878 4960

Kod: CT1 dan CT2
Jenis:Japanese Cotton (viscose) 
Ukuran : Bidang 60''(approximately)
Harga runcit : RM99 sepasang (3.5m-belum berjahit)

 

  IMG_67831_thumb5IMG_6792_thumb6
                                      -CT1-

 

IMG_7228_thumb8IMG_7223_thumb9
                                         -CT2-

Kod: CT3 dan CT18
Jenis: Japanese Cotton
Ukuran : Bidang 45'' (approximately)
Harga runcit : RM99 sepasang (4m)
Deskripsi: ( Material kain sangat superb!, tak mudah berkedut,lebih tebal sedikit dari CT1 dan CT2)

                                                IMG_7205_thumb1

IMG_7172_thumb7IMG_7171_thumb6IMG_7196_thumb14
                   CT3                                  CT4

 

IMG_7169_thumb7IMG_7168_thumb9IMG_7197_thumb11
                    CT5                                    CT6

 

IMG_7175_thumb7IMG_7173_thumb7IMG_7198_thumb7
               CT7                                   CT8

 

IMG_7178_thumb7IMG_7176_thumb6IMG_7199_thumb9
               CT9                                     CT10

 

IMG_7179_thumb6IMG_7180_thumb7IMG_7200_thumb13
               CT11                                   CT12

 

IMG_7171_thumb12IMG_7185_thumb6IMG_7202_thumb12
               CT13                                     CT14

 

IMG_7186_thumb6IMG_7188_thumb5IMG_7203_thumb11
               CT15                                    CT16

 

IMG_7191_thumb6IMG_7193_thumb8IMG_7204_thumb14
               CT17                                  CT18

18 comments:

Hanis Azla said...

mmg trend polka dot sekarang ni kan ummi..

ummiross said...

@Hanis Azla;
Hmm betul tu Hanis, memang trend , warna pulak semua 'shocking', cantik...

Sweet N Pretty said...

wah ummi dh start jual cotton lak ye, cun melecun:)

khairul said...

Ummi brorong dr mana kain2 nie ?

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Ummi,

Yang ijau itu menawan!

NzA said...

ingat lg zaman2 dok kolej, masa tu fesyen polkaDot mmg tgh femes.....

puanbee said...

waa ummie i like..selain polka dot ade lagi tk yg lain ?

ummiross said...

@Sweet N Pretty;
Hehe,tengok cantik sangat, tak boleh tahanlah..,hik!

ummiross said...

@khairul;
hehe..bila dah berniaga ni banyaklah contact, macam khairul jugak.

ummiross said...

@MOH KEMBARA;
Waalaikumussalam Kak Halima;
hehe..taste kita sama, ummi pun suka hijau tu.

ummiross said...

@NzA;
Betul lah NzA, fesyen ni berulang kembali, ummi pun pernah melalui zaman polkadot masa 'dolu2'..

ummiross said...

@puanbee;
hehe tq bee, ada lagi, publish sikit2 dulu, nanti ada masa ummi publish, yg leceh nak kena ambik gambar tu, ambik masa sikit.

Cikmin said...

Salam ummi...yg tanah coklat dot biru ada?

ummiross said...

Wassalam Cikmin;
Setakat ni semua ada cikmin,tapi cepat abih ni, terhangat dipasaran,hik!

puanbee said...

ok umie bee roger nanti bila nak ..suka cotton dah skrg nih senang nak pakai sejuk pun ye

MumMe said...

comey2....

ummiross said...

@puanbee;
ok bee roger jangan tak roger. Cotton memang sedap pakai, lagipun evergreen kan bee..

ummiross said...

@MumMe;
Hehe tq MumMe, memang comey2..