Monday, July 11, 2011

PUA KUMBU UNTUK SOUVENIR

Salam bahagia, Alhamdulillah ummiross kembali bersiaran. Balik dari Bintulu ari tu, terus uruskan penghantaran kain Pua Kumbu ni untuk customer di Kelantan. Katanya untuk souvenir majlis perkahwinan kakaknya. Semuanya 100pcs, dapatlah harga lebih murah. Ada 4 warna semuanya, tak sempat nak ambik gambar elok2, nak cepat2 pos. Moga majlis perkahwinan berjalan lancar dan diberkati Allah SWT.

To Radhi
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

 

pua3pua4pua5

Deskripsi     : Kain Pua Kumbu
Treking No. :CD106125939MY
Bil                :100pcs

8 comments:

Hanis Azla said...

wah, tentu seronok tetamunya nnt menerima pua kumbu yang cantik tu..

NzA said...

berapa harga sehelai tu ummi...????


p/s: ummi, gift dh smpai ke blm..???

ummiross said...

@Hanis Azla;
harap2 begitulah, ini pulak design terbaru ni Hanis

ummiross said...

@NzA;
Customer ni ambik borong, so harganya murah sikit dari pasaran...

Gift belum lagi NzA, ummi duk tunggu2 jugak ni...

Sweet N Pretty said...

pua kumbu ni souvenir trademark utk Sarawak kan ummi. ada gak kt rumah husband belikan dh lama dulu tp corak yg skrg lg menarik:). menarik gak idea utk buah tgn tetamu kan.

ummiross said...

@Sweet N Pretty;
hmm betul tu Intan,
Takpe lain kali kalau husband Intan datang lagi, suruh beli yang baru pulak hik!
Buah tangan yang unik dan tetamu boleh guna...

Adzriel AB said...

bertuahnya siapa yg dapat ni...

ummiross said...

@Adzriel AB;
hmm betul tu Liza, souvenir dari jauh ni...