Wednesday, July 20, 2011

BATIK SARONG SARAWAK-TO KL AND TEMERLOH WITH LOVE

Walaupun cuti 2-3 hari, terganggu jugak urusan bisnes. Mr Hubby pulak, balik sehari ke Kuching, terpaksa ke KL lagi, ada seminar di PICC. Selalunya urusan penghantaran barang di urus oleh Mr Hubby, pejabat pos kat tingkat bawah pejabatnya, hanya masukkan sampul surat  dalam peti surat pos ekspres, tu je. Ada dua lagi order yang belum di pos, insyaAllah hari khamis ni settle lah kot. Kepada customer yang masih menunggu, terima kasih kerana memahami…

To Khairina;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_5794IMG_5795

Semakan order 
Kod                  : RD(r)
Pos                  : 19.7.2011
Tracking no     : LD12 817 738 5MY

To Nor Asikin;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_5666IMG_5547IMG_2819
Antara order dari shikin…

Semakan order 
Kod                  : RDT2,RDT10,RDT11,RD33,RD35,RD36,
                         
RD37,RD38,RD41,RD44:10pcs
Pos                  : 15.7.2011
Tracking no     : LD12 817 722 1MY, LD12 817 723 5MY,LD12 817 724 9MY
                          LD12 817 725 2MY, LD12 817 726 6MY

8 comments:

NzA said...

alahai kesiannya ummi..kena tinggal ye...

Ummiross said...

@NzA;
hehe nasib baik anak ada kat rumah, kalau tidak ummi mengikut jugak...

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... blog menarik

Ummiross said...

@Zuwairi Aiman;
salam kenal, terima kasih Zuwairi..

Areef Ibn Naim said...

salam,

mg bisnesny bertambah sukses kak, amiin... :)

Ummiross said...

Areef Ibn Naim;
Salam Areef,
Terima kasih, amiin...!

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

maaf terlepas pandang

Tahniah utk anak sulung ummi
moga terus berjaya

datang kl tak beri tahu yerrr

SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN AL MUBARAK

wASSALAM

Ummiross said...

Waalaikummussalam Rozali;
Terima kasih atas ucapan dan doa..

Hehe datang kejap je, kelam kabut, lain kali ummi contact ye.
Tak sabar menunggu Ramadhan, Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak jugak buat Rozali sekeluarga...

Wassalam.