Monday, July 4, 2011

BATIK SARAWAK JAUH TAPI DEKAT DIHATI

Kedua-dua customer ni, ummiross tak pernah bersua muka, tapi rasa macam dah kenal lama, dekat dihati. Thanks ye Sal n MumMe…

To Sally
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi..

IMG_5572IMG_5580IMG_5582
IMG_5588IMG_3186IMG_2678
IMG_1578IMG_1567IMG_5616
Antara order dari Sally, Johor…

Semakan order 
Kod                  : BS45,BS41,BS42,SMA4,SMA8,KPS1,BSM5,BSM9,BSM11,KPB1,KPB2
Pos                  : 4.7.2011
Tracking no     : CD 106125766 MY

To MumMe
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi..

IMG_5602IMG_5614
IMG_5606IMG_5610
Antara order dari MumMe untuk Ibu dan MILnya…

Semakan order 
Kod                  : KPU1,KPU4
Pos                  : 4.7.2011
Tracking no     : LD12 817 763 2MY, LD12 817 764 6MY

12 comments:

kakchik@ella said...

Memang cantek la ummi.

ummiross said...

@kakchik@ella:
cantik dan unik kan kakchik...thanks

NzA said...

kain batik yg sy beli dgn ummi dh siap jahit...he.he.he...
xsabar nk pakai hr Khamis nie....

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

salam ziarah
doakan moga ummi sihat selalu

Wassalam

ummiross said...

@NzA;
waa cepatnya NzA, ni yang best kalau boleh jahit sendiri kan, ummi pun suka colour yang NzA beli tu..hitam itu menawan.

ummiross said...

@Rozali;
Waalaikumussalam Rozali..

terima kasih atas doa, dah ok dah sikit ni..

Wassalam

MumMe said...

ye lah ummi...bingkisan buat mak dan mil sempena raya yg ditunggu2...nak beraya dgn seisi keluarga...

ummiross said...

@MumMe;
Alhamdulillah, moga raya MumMe dan keluarga bertambah meriah tahun ni, tq ye MumMe...

Adzriel AB said...

yg kaler kelabu tu mcm corak jepun..

ummiross said...

@Adzriel AB;
oh ye ke Liza, mungkin ada persamaan sebab corak etnik ni dari inspirasi alamiah...

nabira said...

Asslm.brp rege purple 1st pic baris ke2 tu?

ummiross said...

@nabira;

Sorry ye,dah takde stok lagi yang tu.