Wednesday, January 5, 2011

SEPETANG DI WATERFRONT KUCHING

Petang tadi bila Mr.hubby balik keje, anak2 ajak keluar,nak makan petang. Yes!!!,
ummiross suka sangat, Mr.hubby klu anak2 ajak cepat je, letih pun takpe. Klu
petang2,melepak kat Waterfront memang best, tenang je, sambil2 tu order nasi
lemak, jemput2 dan pisang goreng. Pisang goreng kat waterfront ni sedap tau,
tapi petua nak sedap kena makan kat situ jugak, klu take away hilang sedapnya.
Sebab apa? sebab dah sejuk, ngeh!  Winking smile


IMG_0341
          Tenang…seberang sana bangunan DUN yang baru dan Astana TYT

IMG_0317
                                                   River cruise…

Welcome to Kuching…Cat face

10 comments:

amiey lee said...

wahh tgk gambar mcm nk pegi lagi ekekekke

Elly & Emmy said...

cantek permandangan tasek tu.. seronok dapat lepak.. kita orang kalau nak lepak pergi kat tasek putrajaya.. tapi orang ramai sangat.. kalau hari minggu memang susah nak dapat parking..

ummiross said...

@amiey lee;

Ooh dah pernah datang ye amiey..
Klu rindu datang lagi,kecik tapak tangan
sungai Sarawak kami tadahkan,hehe...

ummiross said...

@Elly &Emmy;

Tasik putrajaya pun cantik jugak...

Waterfront ni klu cuti sekolah ramai jugak orang, tapi rasanya xlah seramai kat tasek putrajaya tu,
Klu petang2 memang tenang je...nanti datang lepak sini pulak ye.

CTFAIZ said...

Mmg cantik kat Waterfront ni .. last yr byk kali gak pegi Kuching, stay salah satu hotel @ that area, tp x sempat nak lepak2 coz bzy dgn urusan. Hope this yr dpt ke sana & ke kedai Ummiross nak jamu mata!!!!

ummiross said...

@CTFAIZ

Ooh dah pernah datang Kuching ye..
You are welcome, tapi ummiross xde kedai, online business je,xpe nanti kita lepak2 kat waterfront ye.

MumMe said...

bila la mumme nak jejak Kuching ni.Husband pernah outstaion Kuching,katanya Kuching mmg cantik

ummiross said...

Dah balik Malaysia ni bila2 masa pun bolehkan, datanglah,nanti boleh berkenalan...

Adzriel AB said...

bila tunjuk kat suami, ooo..ni ayah pernah datang ni. memang cantik. iyelah, bila nak ajak mama? boleh jumpa ummiros kan..he..he..

ummiross said...

@Adzriel;

Oh ye ke, next time Liza ikut sekali ye.