Sunday, January 2, 2011

1111 TARIKH CANTIK PENUH MAKNA



Sambutan hari lahir yang simple, tapi penuh makna, semua ada disisi, satu family kecil tapi cukup menenangkan jiwa. Tarikh yang sungguh menarik, 1111 untuk sambutan hari lahir ummiross yang ke 'tuuut!' hehe, biarlah rahsia. Terima kasih suamiku, terima kasih anak-anakku....SAYANG KAMU.
 

  Hazelnut cheesecake pilihan ummi...
 
Sedapnyer...lembut berkrim

Macaroni cheese lagi, apa2 yang ada cheese n coklat memang ummiross tak tolak


'peberet'

Taste anak bongsu..


Terima kasih jugak kepada rakan2 yang mengirimkan ucapan...luv u all

22 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

SELAMAT HARI ULANG TAHUN
moga dlm pemeliharaan Allah senantiasa

Wassalam

Hanis Azla said...

happy birthday ummiross.. semoga mendapat keberkatan umur dan rezeki.. semoga impian untuk ke tanah suci tertunai tahun ini..InsyaAllah..

Cikmin said...

Selamat ulangtahun yang ke tuttttt buat ummi..semoga rezeki bertambah murah dan diberi kesihatan yang baik..semoga segala hajat termakbul... :)

Izan Ishak said...

selamat ulangtahun buat ummi ross...moga terus sihat n murah rezki hendaknya ye~

ummiross said...

@Rozali;

Waalaikumussalam Rozali

Terima kasih banyak2 atas ucapan dan doa, amin.

ummiross said...

@Hanis Azla;

Terima kasih Hanis, terima kasih atas ucapan dan doa, amin.

ummiross said...

@Cikmin;

Hehe yang ke tutttt ye, Terima kasih Cikmin, moga2 termakbul semua doa Cikmin tu, amin.

ummiross said...

@Izan Ishak;

Terima kasih Izan, moga termakbul doa, amin3x

PuanBee said...

happy besday ummie..tahniah satu keluarga dapat berkumpul itu yg penting tau!

Mrs Kelly Walther said...

Salam

Selamat hari lahir....semoga bahagia & gembira selalu....

ummiross said...

@PuanBee;

Tq bee, betul tu, kebetulan anak2 semua cuti semester, bukan selalu dapt peluang macam ni.

ummiross said...

@Mrs Kelly Walther;

Tq Kelly, semoga dimakbulkan doa, amin.

MumMe said...

Happy Birthday Ummiross...maknanya kita tiup lilin dlm bulan yg sama lah yek...mumme 12 hari lps ummi...
Semoga 2011 tahun penuh kesejahteraan buat Ummiross sekeluarga...nice knowing you....

ummiross said...

Terima kasih MumMe. Oh camni kita boleh kongsi birthday cake sama2 lah ni.
MumMe sambut birthday kat Malaysia lah tahun ni ye, nice knowing you 2.

SyidaGorjes said...

happy belated birthday ummiross!

ummiross said...

@SyidaGorges;

Hehe,terima kasih Syida...

Yatie said...

Happy Belated Birthday to Ummiross...moga sentiasa dlm limpah rahmatNYA..Aminn,

alisyasweethome said...

Happy Birthday Kak.... Sory lambat wish coz baru hari ni ada masa nak bukak blog.... and Happy New Year. This Friday saya balik Kuching. Harap boleh jumpa yea... apa2 pun nanti saya call akak yea...

Ummiross said...

@Yatie;

Waa jauh datang bagi ucapan ni hehe, terima kasih banyak Yatie atas wish dan doa.

Ummiross said...

@alisyasweethome;

Terima kasih banyak2 alisyasweethome. InsyaAllah, ok nanti call dulu ye...

PuanBee said...

oh dah post ! ok bee tunggu heee tenkiuuu...lebiu lah ummie

ummiross said...

@Puan Bee;

Sama2 Bee, hehe lebiu too...