Tuesday, January 18, 2011

ATTENTION PLEASE!

Assalamualaikum semua

Ummiross mohon berehat. Segala urusniaga di Salam Borneo ditangguhkan buat seketika, mulai esok 19.1.2011 sehingga 25.1.2011. Kepada customer semua, anda boleh buat order atau pertanyaan, tetapi penghantaran hanya akan dibuat selepas 25.1.2011.

Ma’asalamah, ila liqa’….Be right back

14 comments:

Cikmin said...

Salam ummi...selamat berehat ye..kami menanti kemunculan ummi kembali dengan penuh kesabaran..

Hanis Azla said...

selamat berehat ummi.. semoga mendapat rehat yg secukupnya yer..

Elly & Emmy said...

selamat berehat ummi.. apa2 pun.. kitaorang tunggu kabar berita terbaru dari ummi nanti.. :)

ummiross said...

@cikmin
Hehe pinjam novel, cikmin...

ummiross said...

@Hanis Azla
Terimakasih hanis,till we meet again

ummiross said...

@Elly &Emmy,
Terimakasih,nanti ummi ziarah si tecik tomei lg ye

Cikmin said...

hikhiks..ada sesi baca novel jugak ke ni ummi? :P

MumMe said...

Selamat Berehat Ummiross...

ummiross said...

@cikmin

Haha...tulis novel pun sempat ni cikmin

ummiross said...

@MumMe

Terima kasih MumMe, nanti kita ziarah menziarahi lagi ye

Adzriel AB said...

ummi... nak kenal saya?
http://adzriel.blogspot.com/2011/01/25-random-things-about-me.html

kakngah said...

cuti panjang..
happy holiday ummi..

ummiross said...

@Adzriel AB;

Salam kenal...

ummiross said...

@kakngah;

Tu lah kakngah,kadang2 dtg jugak angin malas nak mengadap laptop ni, kena rehat jap, ambik mood baru...