Thursday, January 27, 2011

PELAMIN ANGANKU

 

Gambar ni dikirim oleh customer ummiross, Hana cun yang memang cun. Tapi ni bukan pelamin Hana tau, pelamin saudaranya, Hana tumpang posing je, ummiross masa muda2 dulu, masa tengah cun jugakSmile with tongue outpun suka sangat tumpang posing2 kat pelamin orang, sambil berangan nak pelamin cantik, tapi sekarang klu nak posing, pelamin pun tak sudi hehe…

Cantik pelamin ni kan, tema putih pink purple, dan tak kurang cantiknya kain batik sarong Sarawak yang dipakai oleh Hana yang dipadankan dengan blouse putih, order dari Sarawak tau, dari ummiross lah tuu, sape lagi…hehe promote habis!. Dia orang satu family pakai kain sama…, so sape2 nak kawin bolehlah cuba batik sarawak ni, cantik dan ada kelainan sikit kan, corak etnik yang memang unik.

DSC02578

To Ana, terima kasih banyak2,luv u, muaah!!!, kepada pengantin semoga berbahagia ke akhir hayat… 

IMG_0270 

Inilah kain pilihan Hana and family,batik sarong kod BS12.

12 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

boleh saja naik pelamin
tapi dgn hubby ler..he he

Wassalam

ummiross said...

@Rozali;

Waalaikumussalam Rozali

Hehe,boleh2, nanti tunggu pelamin anak, bolehlah tumpang posing...

Wasalam

Hanis Azla said...

Salam ummiross.. promo yg sgt menarik ni.. teringin juga nak pakai batik sarawak ni.. nnt2, insyaAllah saya pun nak order 1..

ummiross said...

@Hanis Azla;

Salam Hanis, hehe boleh2, no problem...

SyidaGorjes said...

cantik jugak ek.
kalau kene gaya+orangnya mmg cntik.

Ummiross said...

@SyidaGorges;

Tq Syida,cantikkan matching putih n pink, Syida pun cantik jugak...

pesona said...

slm, ummi.. thanks sbb publish gmbar hana kt sini.. glamour jap.. heheh.. kpd kwn2 yg nk beli, jgn lupa order tuk satu fmily uat tema knduri ke, raya ke, pape la erk.. sbb mmg x menghampakan.. kainnye betul2 cntik, lembut x seperti batik biasa.. terletak je di peha gebu anda.. heheh... ok, jgn lupa beli erkkk... cepat sebelum terlambattttt... :)

Ummiross said...

@pesona;

Salam Hana

Hehe sempat singgah promote lagi,tq so much,syukur Hana suka,selamat maju jaya jugak utk Hana sekeluarga...

puanbee said...

oh sebab tu ummie letak gambar ni

nak pomot kain hehe cantik lah ummie!

ummiross said...

@puanBee;

Hehe ye lah Bee, customer sporting dan baik hati, tolong promote sekali

fathiah said...

waaahhh... nice :)

ummiross said...

@fathiah;

Terima kasih, singgah lagi ye