Thursday, January 27, 2011

EKSKLUSIF PUA KUMBU

Alhamdulillah, kembali bersiaran. Rasanya mood masih ‘ke laut’, tapi excited jugak nak share kain2 stok terbaru ni. So bagi yang mencari kelainan atau penggemar kain corak etnik,  jom cuci mata, tengok corak eksklusif pua kumbu, klu berkenan boleh order Winking smile

Jenis kain    : Poliester lembut beralun
Ukuran         : 2m belum berjahit
Harga runcit : RM38
Saranan : Sesuai dipadankan dengan baju kurung polos,blouse dll.
Terbuka untuk jualan sekarang. Sesiapa yang berminat sila hubungi;
ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016-878 4960
DISKAUN HEBAT UNTUK YANG INGIN BERNIAGA KAIN BATIK SECARA KECIL-KECILAN.


IMG_0455IMG_0456

KPF1                          KPF2           KPF3           KPF4                        KPF5

 

 IMG_1978        IMG_0625

                         KPF1                                                                KPF3


4 comments:

Adzriel AB said...

lama tak ziarah le sebab lama cutikan... seronok gi cutikan..

ummiross said...

@Adzriel AB;

Hmm berehat seketika, menguruskan beberapa perkara

Terima kasih

RAUDHAH said...

wah cantik2 sumer batik tu. nanti nak ajak member tgk blog ni

Ummiross said...

@RAUDHAH;

boleh2 Raudhah, datanglah ramai2 hehe,terima kasih.