Monday, February 21, 2011

MACAM FAMILIAR JE..

Sebelah petang ni baru sempat berlama2 depan lappy,jap lagi nak jumpa customer pulak. Tiba2 terpandang kat side bar, nampak batik sarong Sarawak, macam familiar je, eh ini memang batik yang ummiross baru publish.

Terus klik ke http://adzriel.blogspot.com/ . Memang kreatif Adzriel ni, so kalu nak tau apa cadangan Adzriel untuk batik Sarawak ni, singgahlah lah ye.

6 comments:

Adzriel AB said...

ya... mari-mari tengok corak cantik2. ke majlis rasmi boleh, ke kenduri kawin pun boleh. ada yg nak buat langsir, memang terasa kelainannya. nampak esklusif lagi.

ala ummiross, dah lama perati design dia yg cantik2 tu. masa buat entry tu pun anak ada tegur.. eh! cantiklah mama! ha..ah.. nak draw mcm ni ke?

Hanis Azla said...

Adzriel AB ni mmg sgt baik hati.. selalu rajin promote kawan2.. td masa ke blog k.liza pun dah cakap dalam hati.. eh..eh.. mcm familiar aje corak ni.. he..he..

ummiross said...

@Adzriel;
Hahaha.. meriah pulak, siap datang promote lagi..

Anyway terima kasih Adzriel,really appreciate it...

ummiross said...

@Hanis Azla;

Ye lah Hanis, rajin pulak tu menulis, baik hati dan banyak idea...

Hanis Azla said...

Salam ummiross..

Ummi pernah mengajar di SMJB yer.. (terbaca di komen blog k.liza) Saya pun belajar kat situ dulu form 1 sampai form 5.. 1989 ~ 1993..

ummiross said...

@Hanis Azla;

Oh ye ke Hanis, masa mula2 posting dulu ngajar kat situ, tahun 1986 ummi last ngajar kat situ, xsempatlah dengan Hanis, klu tidak, jadi jejak kasih anak murid dengan cikgu pulak lah ye...