Tuesday, February 22, 2011

JUMPA DI AIRPORT KUCHING

Lepas solat isya tadi, ummiross n family ke airport, jumpa customer, nak deliver kain yang di order.  Student lagi customer ummiross ni, study kat KL, dia ambik 4 pieces untuk buat sample, well..wish you good luck…

 IMG_0401

To Gerald
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_1404IMG_0884

Pilihan Gerald, memang cantik… 
----------------------------------------------------------------------------

To Mazlan
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_1257
Pilihan customer dari JB

Kod              :   RD10A                     
Pos              :   22.2.2011
Tracking no  :  LD12 369 934 5MY

10 comments:

gerald chan said...

Terima kasih ya, kak ummi. Akan order banyak sarong lagi selepas hantar bagi kawan i. Loves the design. :D

ummiross said...

@gerald chan;

Sama2 gerald, thanks for your support,semoga bisnes bertambah maju...

AngahSayang2314 said...

bagus buat biz semoga bertambah maju

Ummiross said...

@AngahSayang2314;

Terima kasih Angah, Amin...

akangbandung said...

your products very nice...visit back..!

Adzriel AB said...

macam2 boleh buatkan ummi...

Cikmin said...

teringin jugak nak beli ni ummi...tapi belum ada masa nak pilih2... :P

ummiross said...

@akangbandung;

thank u akangbandung, produk dari Bandung pun bagus...

ummiross said...

@Adriel;

Ye lah Adzriel, ikut kreativiti masing2 kan...

ummiross said...

@Cikmin;

Takpe Cikmin, take ur time...

Baik2 buat macaron ye, bawak berehat jugak..