Thursday, February 3, 2011

BDC KUCHING BERMANDI CAHAYA

Tepat jam 12 malam, dentuman mercun dan bunga api silih berganti, menandakan
sambutan CNY dah bermula. Teruja jugak kami sekeluarga, keluar n tengok jiran2
berbangsa Cina kami membakar mercun berdentam –dentum, dan bunga api yang
sangat cantik, meriah sungguh. So ni ummiross kongsi kan gambar suasana di
sekitar rumah ummiross, gambar tak berapa cantik,spontan dgn handphone je ni,
Happy CNY…


IMG_0777

3 comments:

Adzrien Shoppe said...

celebrate juga ke?

Adzriel AB said...

ada tag utkmu...*(^_^)*
http://adzriel.blogspot.com/2011/02/my-favorite-blog.html

ummiross said...

@Adzriel n Adzriel;

Hehe tak de lah celebrate, taman ni ramai kaum Cina, dan kebanyakan mereka pasang bunga api sendiri, memang meriah dan cantik sekali.

Adess! tag ni lemah skit,klu boleh nak bersara dah jawab tag ni hik3x, anyway thanks,jgn mare, luv u