Tuesday, December 28, 2010

SOUVENIR DARI PARIS

Masih kah kau ingat,
sekuntum bunga itu,
ditapak tangan ini,
ia menjadi layu.......
lalala...teruskan menyanyi ye kalau ingat!

Hehe gimik je tu, masih ingat tak ari tu ummiross ada janji yang ada suprise untuk top comentator bagi n3 jom jalan2 London, Paris dan Zurich. Sebenarnya ia bukanlah pasal komen yang diberi sangat tapi lebih kepada cenderahati buat teman2 blogger yang rajin datang menjenguk kat blog ni. Nak buat 'give away' ummiross tak berapa nak cekap lagi, so inilah cara termudah. Masa makan angin ari tu lagi, ummiross dah terfikir nak bagi souvenir, mungkin tak seberapa, tapi cukuplah sekadar ingatan, tak begitu...?


Taraaa..fridgemagnet from Paris!!!

See..cantik2kan fm tuu (suka gambar ni sebab first time cuba picture app. dari my i phone, ooops!!,nanti cite pasal my dream come true ni ye)

And the fm goes to:-
 
 
Terima kasih semua, nanti email address ye. To MumMe, ada address kat Malaysia tak? hehe..
 

12 comments:

MumMe said...

Patutlah teringat jer kat Ummiross...ada org sebut kita rupanya...best nyer...terkejut husband mumme sbb jerit sorg2 dpn laptop...thanks Ummiross atas ingatan...

Hanis Azla said...

Alhamdulillah, Wah...nama ada dalam senarailah.. terujanya.. Thanks ummiross.. pagi ni dpt key chain from egypt dari sorang office mate.. ni nak dpt FM from paris pulak, sukanya.. rezeki...rezeki..

honeyvsbee said...

wah suka toi...hish2 terharu den..ummie mana p lama tk npk..

Cikmin said...

wahhhhhhh ummmi!!! tak sangka la pulak cikmin dapat...tengkiu so muchoss ummi..suka suka suka.. :) semoga rezeki ummi murah lagi selepas ini..

pN.rOs said...

waaa bestnya member2 yang dapat gift ty,,,, hu

Elly & Emmy said...

wah . mekasih ummi.. tak sangka pulak budak kecik ni dapat hadiah.. hadiah oversee plak tu.. suka.. suka.. hope tahun depan bisnes BS ummi makin maju :)

ummiross said...

@MumMe;

Hahaha...jerit sorang2 ke MumMe?
Terima kasih ada jugak orang ingat kat ummiross,nanti bagi address ye...

ummiross said...

@Hanis Azla;
Waah nampaknya memang bulan rezeki lah untuk Hanis ni ye, alhamdulillah.

ummiross said...

@Honeyvsbee;
hehe ummi demam lah bee,tq

ummiross said...

@Cikmin;

Same2 so muchoss gok Cikmin, amin...

ummiross said...

@pN.rOs;

Hehe, insyaAllah mana tahu satu hari nanti, hu..

ummiross said...

@Elly & Emmy;

Sama2,just a small fm,harap2 suka
Amin..semoga makbul doa tu..