Tuesday, December 21, 2010

GOODBYE LONDON-TILL WE MEET AGAIN



Hari2 akhir di London, kami ambik peluang melawat beberapa tempat lagi,'sopin'2 skit, sebelah petang Ila n Glen bawa kami country sightseeing pulak.

Eye of London

Hmm boleh tahan cantik, Ted Baker, tengok tag harga dulu ye, less 20%, cuba teka ummiross beli ke tidak hihiii!


Senja di Hampton Court Palace & Garden



Cantik kan, bertukar-tukar warna
 



Senja di sekitar Hampton Court Palace. Kemudian Glen bawa kami country sightseeing, tengok ladang rusa milik royal family yang luas disepanjang jalan. Dapatlah tengok kelibat rusa-rusa yang bebas bergerak di ladang terbuka ni. Sayangnya tak dapat ambil gambar sebab hari dah senja, kami pun tak berhenti kat sini.
.


 
 

Malamnya kami dijamu dengan kambing biri2 panggang, siap dengan mashed potato,sayur2, kentang panggang, cheese n sauce yang memang mengancam, mengancam selera n diet tau. Glen yang masak ni, memang best sangat2, sampai sekarang pun kalau ingat masih kecur air liur. Selama enam hari kami di London, 4 malam darinya kami dijamu makan, spaghetti, nasi dengan lauk yang Glen jugak masak dan tomyam versi London dari Ila, semuanya sedap2 gilak...heee.

Yang comel cute mute ni anak buah kawan ummiross, jugak tinggal di London. Kebetulan nak birthday dia, so ummiross n kak Yah pakat2 beli hadiah untuk Amanda ni. Tengoklah punya excited Amanda buka hadiah tuu..


HAPPY BELATED BIRTHDAY AMANDA, WE MISSED U, MUAHHH!!!

To Ila n Glen, Intan, Amri, Kak Su, Iliya, Adam n Amanda, terima kasih tak terhingga dari kami, budi kalian semua tak terbalas, semoga mendapat rahmat dan keberkatan Allah, semoga dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik, semoga semua yang baik2 untuk anda semua ya ukhti,ya akhi...

Till we meet again.....
.
.
.
.
.
.

Tabung ayam penyet dah pecah, tunggu tabung London Bus ni penuh pulak ye, bila lah tu...heeee.


NEXT- SUPRISE FOR TOP COMMENTOR LONDON,PARIS N ZURICH THE SERIES

8 comments:

Wyna Nubies said...

cantiknya london!

Ezao' Edogawa said...

jelesnya di LONDON. :)

tipahbee said...

wah akk tk abis lagi cerita nih? huaa nk pergi london jugakkk

tipahbee said...

hahaa bee bucuk2 bee dah datang tengok ummie lakkkk

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

bila ler agaknya saya nak sampai kesana

tentu ummiross beli ted baker

Wassalam

Hanis Azla said...

Hi london.. hope we will meet one day he..he..
makanan2 tu mmg nampak mengancamlah ummiross..

Cikmin said...

huhuhu...cantik lah tabung tu ummi..mine dah ada tabung...tapi 2011 bukan tahun melancong...uhuks..

Adzriel AB said...

seronok ye dpt jenjalan.