Thursday, December 2, 2010

JOM JALAN2 LONDON-INTAI2 ROYAL ALBERT

Sampai kat Regent Street ni dalam pukul 5 petang, tapi hari dah gelap. Kawan ummiross bawak ke kedai pinggan mangkuk ni, ingat nak singgah jap je, lepas tu nak ke Harrods, tapi biasalah makcik2 ni klu jumpa kedai pinggan mangkuk, dah pukul 8 pun tak keluar2 lagi, Harrods dah tutup. Nanti kita cerita pasal Harrods klu sempat.

Cantikkan Regent Street ni, ni baru dalam kul 5petang gitu,tapi dah gelap...

Hehe jurugambar di Regent Street sentiasa bersedia mengabadikan
gambar-gambar kami...

Royal Albert tuuuu....

Rambang mata dibuatnya...

Tea set ni ada promotion, harganya  £145, murah ke?
Nak kena tanya peminat RA ni...


NEXT-BERTOLAK KE PARIS


16 comments:

Hanis Azla said...

sangat cantik.. ummiross beli pinggan mangkuk tak kat sana.. brp set???

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

kalau bandingkan dgn Langkawi (ada ke)
mana murah lagi..

Wassalam

ummiross said...

@Hanis Azla;
Hmm cantik kan Hanis,
beli jangan tak beli,sekadar buat kenangan..

ummiross said...

@Rozali;
Waalaikumussalam Rozali

Hehe..susah nak jawab soalan ni,sesusah soalan PTK jgk ni,nanti ummiross jeling2 dulu ye..

apih el nino said...

Teringin sangat sampai kat London. Semoga satu hari nanti sampailah. Hehehe...

ummiross said...

@apih el nino;

InsyaAllah apih,apih muda lagi,masih ada banyak peluang lagi insyAllah

Cikmin said...

tanya mat gebu...dia arif pasal RA ni rasanya.. :)

ummiross said...

@Cikmin;

Oh ye ke Cikmin,ada jugak singgah blog beliau tengok resepi tapi tak pernah communicate pulak,kena berkenalan jugak ni...Thanks cikmin.

Elly & Emmy said...

RA memang sangat cantik.. sgt klasik.. wan atok ada 1 set lengkap.. beli masa diorang duk kat sana

Ummiross said...

@Elly &Emmy;

Ye lah kan, walaupun mahal tapi berbaloi-baloi memilikinya,bestnya wan atok ada set lengkap...

maisyah said...

cantiknya...
ni tempat Dato' Siti buat konsert tu ka?

MumMe said...

Kat sini pun kul 5 lebih dah gelap,Ummiross.Mumme sedang berkira2 nak habiskan puasa ganti.

Tak sabar nak tengok Paris pulak...

ummiross said...

@maisyah;
Tq maisya
Ni jalan tempat shopping,Royal Albert Hall tu ummiross tak pegi,tak tau pulak kat mana.

ummiross said...

@MumMe;
Ooh kat US winter jgk ye sekarang. Hmm plan yg bagus tu MumMe,cepatlah dapat berbuka kan,untung MumMe.

Cik Yang said...

Salam, Bestnyer!!!! 21 th lepas saya Ada singgah kat sana dalam perjalanan balik dr USA ... Teringin nak pegi lagi...tp tak tau ler bila. Salam perkenalan.

ummiross said...

Cik Yang;
Wassalam...
hehe, memang best, nanti kena pegi lagi ni Cik Yang. Salam kenal jugak dari ummi