Sunday, December 19, 2010

BATIK RATNA DEWI-TO SEREMBAN WITH LOVE

Order dari Zie lagi, Batik Ratna Dewi ni stok silih berganti, setiap kali datang dengan corak bunga yang berbeza walaupun warna kain tetap sama. Simbol (R) tu menandakan batik dari kod yang sama tapi design bunga berbeza. Jadi sesiapa yang nak order batik Ratna Dewi ni, kenalah beri keutamaan pada warnanya bukan designnya kerana design nya sentiasa berubah2, namun yang pasti ianya tetap cantik menawan. Di bawah ni adalah design terbaru kain Ratna Dewi yang boleh di dapati di blog ummiross. BP01 pulak adalah kain pasang/ela corak etnik Sarawak, atau dikenali sebagai batik Sarawak corak etnik.


Tracking no. LD11 399 839 8MY
                    LD11 399 840 7MY
Tarikh pos : 18.12.2010
Semakan order : RD2,RD11,BP09


                                             RD11                                                  RD2
                                                                                           

            RD11                          RD2                                                   BPO9


















 

PS: warna mungkin sedikit berbeza akibat kesan pencahayaan.

To Zie
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi

Harga runcit kod RD = RM25
Harga runcit kod BP = RM75 sepasang

DISKAUN HEBAT UNTUK YANG INGIN BERNIAGA KAIN BATIK SARAWAK KECIL-KECILAN.
Sesiapa yang berminat sila hubungi :-
ummiross@gmail.com
atau sms sahaja ke
017-8503585
Sila Klik Label di Sidebar untuk lebih pilihan



6 comments:

MumMe said...

cantik...mumme terus klik nak tgk dekat2...

ummiross said...

@MumMe;
Hehe, tengok jangan tak tengok,cuci mata...
Tq MumMe

Fazila said...

cantik ummi upload gmbr batik ratna tu camtu... senang nak tengok bunga dia....

ummiross said...

@Fazila;

Tq,Fazilah...singgah lagi nanti

nza said...

mmg cantik....

ummiross said...

@nza
Tq nza...datang lagi ye