Wednesday, October 2, 2013

DARI ALLAH JUA

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang.

Baru berkesempatan untuk membuat n3 penghargaan pelanggan untuk order online sepanjang bulan September. Alhamdulillah, atas rezeki yang tidak putus-putus yang dikurniakan oleh Allah SWT.

A054

“Sesungguhnya inilah rezeki Kami kepada kamu yang tidak habis-habisnya.”
(Sod 38:54).

Moga perkongsian doa diatas bermanafaat. Sama-sama kita amalkan, semoga Allah SWT sentiasa melimpahkan rezeki yang berkat buat kita semua, termasuklah rezeki diberi kesihatan yang baik, mempunyai ibu bapa yang penyayang yang menjaga amanah Allah, anak-anak yang soleh dan solehah, pasangan yang sentiasa membimbing ke arah kebaikan dan saudara serta sahabat yang sentiasa disisi ketika susah dan senang. Moga Allah SWT memberikan kita  ‘rezeki’ yang terbaik yang tidak habis-habisnya.

Ummiross ingin merakamkan ucapan terima kasih dengan rasa penuh kasih buat semua pelanggan Salamborneo atas order borong dan juga order runcit.Terima kasih kepada PIBG SMA Daerah Batang Padang, Perak kerana sudi membeli Batik Sarawak dari kami untuk dijadikan uniform mereka. Terima kasih Syira dari Bangi yang sudi datang ke rumah dan memborong Batik Ratna Dewi, seronok dapat berkenalan.

Terima kasih NzA, rakan blogger yang dah berkali-kali memborong Batik Sarong Sarawak dari ummiross. Laris betul NzA menjual, macam pisang goreng panas, baca entry nya di SINI.Terima kasih Acik Erna yang juga sudah beberapa kali membeli Batik Ratna Dewi dan Batik Sarawak juga. Terima kasih Lin, rakan blogger juga, sudi order kain dari kami. Terima kasih Zu, rakan fb yang selalu juga order Kain Pasang Sarawak. Terima kasih Safura, regular customer ummiross yang sangat setia sejak 3 tahun lepas. Terima kasih Farah, dua kali order Batik Sarawak corak Pua dalam tempoh seminggu. Terima kasih Rahayu kerana sudi order lagi kain pasang etnik dari kami. Tak lupa terima kasih Azwiyah, Suyanti, Nahla dan Noraini.

Nak ucap terima kasih juga kepada rakan-rakan blogger yang selalu singgah di Salamborneo. Tak perlu rasa segan jika tidak membeli. Singgahlah sentiasa, kita membina silaturrahim.

Boleh dikatakan hampir 98 peratus pelanggan Salamborneo adalah mereka yang ummiross tidak kenali pada awalnya. Bertemu Salamborneo hasil carian Google untuk mencari Batik Sarong Sarawak atau Batik Sarawak. Terima kasih semua atas kepercayaan.

Terima kasih daun Keladi
Lain kali order lagi

Syira : Selangor 
Kod      :  RD
Pos      :  27.9.2013 

Azwiah  : Selangor
Kod      :  BS
Pos      :  26.9.2013
Treking:  EF06054035MY

Rahayu : Melaka
Kod      :  KPH
Pos      :  26.9.2013
Treking:  EF060540440MY

Sapina : Negeri Sembilan 
Kod      :  BS
Pos      :  23.9.2013
Treking:  EF060540475MY

Farah : Kedah 
Kod      :  BS
Pos      :  23.9.2013
Treking:  EF060540507MY

Suyanti : Putrajaya 
Kod      :  RD
Pos      :  19.9.2013
Treking:  EF635387480MY

PIBG SMA Daerah Batang Padang: Perak
Kod      :  KPH
Pos      :  16.9.2013
Treking:  EM635387502MY

Farah : Sabah 
Kod      :  BS
Pos      :  16.9.2013
Treking:  EM635387493MY

Lin        : KL 
Kod      :  RDS
Pos      :  11.9.2013
Treking:  EF011927881MY

NzA      : Johor
Kod      :  BS
Pos      :  9.9.2013
Treking:  CD192018569MY

Safurah : Selangor 
Kod      :  BS
Pos      :  9.9.2013
Treking:  EM635387533MY

Nahla   : Putrajaya
Kod      :  RDS
Pos      :  9.9.2013
Treking:  EM635387405MY

Zubaidah : Perak 
Kod      :  BS
Pos      :  9.9.2013
Treking:  EM635387462MY

Noraini :  KL
Kod      :  BS
Pos      :  19.9.2013
Treking:  EF058592409MY

10 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah.. murah rezeki.. :D

yan's cottage said...

Alhamdulilah....moga rezeki ummi makin bertambah2....

NzA said...

Alhamdulillah, syukur di atas rezeki yg allah kurniakn buat kita....moga rezeki ummi mkin melimpah ruah..amin.

JunAina said...

Alhamdulillah...rezeki 2 dalam satu ye ummi. Rezeki berniaga dan rezeki bersilaturrahim.

MumMe said...

alhamdulillah...semoga terus murah rezeki ummiross...

Khai♥Rin : anies said...

semoga ummi terus success selalu...

Amie said...

Moga rezeki terus bertambah, tak segan datang sini sebab suka ngan Ummi he he hehe... pertemuan maya ini juga satu rezeki Allah untuk eratkan silaturrahim.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdulialh,rezeki melimpah ruah utk ummi sekluarga..

hainom OKje said...

Nasib ada statement UR yg bawah tu bagi kengkawan yg tak membeli.... (terasa mak!) hehe
Semoga bisnes UR bertambah maju yeh!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

murah rezeki ummi...alhamdulillah