Tuesday, February 7, 2012

BATIK SARONG SARAWAK DESIGN BARU LAGI

بسم الله الرحمن الرحيم

Batik Sarung Sarawak corak pua kumbu ni baru sahaja sampai. Kali ni warna-warnanya agak lembut, sejuk mata memandang. Jemputlah cuci-cuci mata, nak lepak lama-lama pun takpe, tuan rumah tak kisah…

Jenis                  : Cotton spun (lembut)
Ukuran             : 2m (belum berjahit)
Harga runcit   : RM28
Saranan : Sesuai dipadankan dengan baju kurung atau blouse polos atau dibuat baju dan dipadankan dengan kain kosong.

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan kesan pencahayaan.

IMG_9967IMG_9972IMG_9970
                                                                BS101

 

IMG_9907IMG_9909IMG_9911
                                                               BS102

IMG_9891IMG_9952IMG_9953
                                                               BS103

 

IMG_9933IMG_9934IMG_9943
                                                                BS104

 

IMG_9888IMG_9887IMG_9888
                                                                    BS105

Terbuka untuk jualan runcit dan borong. Sesiapa yang berminat sila hubungi :-

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016 878 4960

6 comments:

NzA said...

cantiknya..
InsyaAllah lepas cuti CNY nk order kain batik lagi..kwn2 sgt suka tgk nza pakai baju batik yg dibuat kurung sepsg..depa semua jeles...hi.hi.hi...

ummiross said...

@NzA;
Memang cantik ni NzA, unik!
Ok2 boleh NzA..
Tu lah teringin nak tengok baju sepasang tu, mesti cantik.Seronok kan orang jeles sekali-sekala..hihi.

HASNAH said...

cantiknya.. kita pun nak jugak..kikiki

ummiross said...

@Hasnah;
Design terbaru ni Hasanh, cantik bangat!.Hihi..pilihlah yang mana berkenan.

No Life without TEARS said...

cantiklah.sekali tengok terus lekat kat hati.bila boley start order?

ummiross said...

@No Life without tears;
Terima kasih, memang semuanya cantik dan unik. Sekarang dah boleh start order, email je ye..