Thursday, February 9, 2012

BATIK SARONG SARAWAK DESIGN BARU 1

بسم الله الرحمن الرحيم

Semalam ummiross sibuk menguruskan order pelanggan, walaupun bercuti, order tetap terus masuk. Jadi hari ni baru berkesempatan buat entri untuk Batik Sarong Sarawak design terbaru ni. Yeaahh!!, cantik-cantik semuanya. Ada 5 warna yang memikat, kalau berkenan cepat-cepatlah order, nanti diambil orang!!!

Jenis                  : Cotton spun (lembut beralun)
Ukuran             : 2m (belum berjahit)
Harga runcit   : RM28
Saranan     : Sesuai dipadankan dengan baju kurung atau blouse polos atau dibuat baju dan dipadankan dengan kain kosong.

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan kesan pencahayaan.

IMG_0134IMG_0133IMG_0146
                                                             BS106

IMG_0135IMG_0136IMG_0135
                                                             BS107

IMG_0138IMG_0140IMG_0137
                                                            BS108

IMG_0131IMG_0130IMG_0132
                                                              BS109

 

IMG_0142IMG_0141IMG_0143
                                                                BS110(hijau turqois)

Terbuka untuk jualan runcit dan borong. Sesiapa yang berminat sila hubungi :-
ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016 878 4960

6 comments:

NzA said...

salam ummi...cantiknya design baru...nza nk tmbah order utk kod bs110 (2 helai), bs107 (2helai), bs106 (2 helai) dan bs13(1 helai)....hphone hilang mlm tadi so nza order kt sini jelh ye ummi....nnti kalau ada prubahan nza maklumkan......

ummiross said...

Wassalam NzA..

hmm latest design ni NzA, warna terang2 dan menawan. Ok2, semalam order NzA 17 helai kan, yang ni pulak 7 helai, so total 24 helai lah ye. Nanti ummi email price ye.

Laa bila pulak hilang telefon tu NzA, semalam baru kita bersms,harap2 dapat jumpa balik..

khairul said...

cun ler

ummiross said...

@khairul;
hihi..memang cun melecun

puanbee said...

okey sangat cantik lah ummie ..

kak nza tu berniaga nampak hahah

ummiross said...

hmm cantik kan bee, meriah warnanya..

hihi nza dah beberapa kali order,menjadi jugak bisnesnya..