Tuesday, February 7, 2012

PENAWAR GOUT

بسم الله الرحمن الرحيم

Menderita kerana Gout?Hanya yang mengalami yang tahu kesakitannya. Ummiross takde lah lagi setakat ni, tapi selalu jugak dengar dari kenalan yang menghidapnya. Ada yang rasa dah tak larat nak makan ubat bertahun-tahun lamanya..

Mencari penawarnya?. Singgahlah di WEBSITE sahabat ummiross untuk mencari penawar gout yang sudah established di United Kingdom, setelah pencarian bertahun, mungkin CherryActive menjadi penawar derita anda, mana tau kan dengan izin Allah. Ikuti pengalaman pengasas CherryActive sendiri yang menemui kehebatan buah cheri montmorency sebagai Penawar Gout di SINI. Kita hanya berusaha, selebihnya Allah yang akan menyembuhkan.

Ia jugak menjadi pilihan atlet-atlet Britain termasuk pemain hoki dan rugby sebagai food supplement mereka.  Semasa Kejohanan Hoki Sultan Azlan Shah pada tahun lalu, pasukan hoki mereka tertinggal bekalan CherryActive ketika berlepas, dan team CherryActive di Malaysia diminta menghantar bekalan tersebut ke Ipoh, bayangkan begitu pentingnya CherryActive ni kepada atlet mereka. Sila KLIK untuk mengetahui cerita sepenuhnya.

productsmailer_GOUT-johncarey
CherryActive. Satu produk yang mendapat anugerah produk kesihatan semulajadi yang dapat membantu kesihatan dan kecergasan kehidupan, yang mendapat penghargaan tinggi sebagai pengeluar utama di United Kingdom kini bolih didapati di Malaysia dan Singapura. Di uji sepenuhnya dengan kelulusan halal dan diluluskan olih Biro Phamaceutical, Kementerian kesihatan, Malaysia.

Entry ini ummi dedikasikan buat sahabat ummiross dan suaminya. Jika anda berminat untuk membeli atau menjadi reseller untuk produk ini bolehlah menghubungi mereka di www.cherryactive.com.my atau hubungi 
03 62013408.

10 comments:

NzA said...

kalau kena gout ni mmg sakit sbb kwn sk nza pn ada yg alami sakit nie...kesian tgk bila diserang sakit...mmg dia xmampu brjln....

Sweet N Pretty said...

terima kasih ummi atas perkongsian. byk produk sebenarnya kan, jadi kita perlu berusaha & bertawakal pd Allah sebab Dia yg turunkan penyakit & Dia yg sembuhkan:) ummi bercuti ke mana, lama betul tu hehe

MumMe said...

thanks for sharing ummiross...ayah dan adik lelaki mumme mmg mnderita gout...gout x kenal usia...

puanbee said...

Ohh sampai mcm tu ye ummie , baru tahu pasal produk ni ..

ummiross said...

@NzA;
hmm betul tu NzA, ummi pun ada kawan, suami dia sakit gout, dengar cerita pun dah dapat gambarkan kesakitannya

ummiross said...

@Sweet N Pretty;
Sama-sama Intan..

Ye lah Intan,banyak pilihan, mungkin salah satunya sesuai dengan diri masing2.Kita hanya berusaha, penyembuhannnya dari Allah SWT. Balik kampung kejap Intan dan ada urusan di KL, nanti kalau berpeluang ummi cerita-ceritu,buat n3..hehe

KhaiRin : anies said...

tq kak! nnt sy syorkn kt opismet sy..dia br kena gout

ummiross said...

@MumMe;

Welcome MumMe. Betul tu MumMe, penyakit kalau nak kena, tak kira umur,nanti bolehlah kalau nak mencuba supplement ni.

ummiross said...

@puanbee;
Sakit gout ni kalau sekali sekala dia menyerang, sakit bee,ummi tau dari pengalaman kawan2 jugak ni. Kawan ummi jadi distributor dia di Malaysia ni..

ummiross said...

@KhaiRin:anies;
Sama2 Anies..
Hmm bolehlah Anies rekomenkan nanti, boleh contact nombor di KL tu.