Friday, January 20, 2012

YEHAA..CUTI-CUTI MALAYSIA

بسم الله الرحمن الرحيم

Untuk makluman, ummiross akan bercuti mulai 21hb.Januari sehingga 5hb. Februari, 2012.  Serentak dengan itu, urusniga di Salam Borneo jugak akan ‘berehat’ seketika. Urusniaga akan berjalan seperti biasa bermula pada 6hb. Februari 2011. Jika ada sebarang pertanyaan atau order yang nak dibuat, sila tinggalkan email sahaja.

Sehingga bertemu lagi, salam sayang untuk semua… terutama kepada rakan-rakan yang selalu singgah di ‘teratak’ ummiross ini, ila liqa’Smile.

19 comments:

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong,

Sonoknyer...lama tu nyongket!

NzA said...

Selamat bercuti ummi..semoga gembira dan enjoy...

Rindu ummi.......

Amie said...

Assalam Ummi,
Ummi nak ke mana?

ummiross said...

@MOH KEMBARA;
Waalaikumussalam Kak..

hihi, nyongket seronok, balik nanti sakit urat kak, hihik!!

ummiross said...

@NzA;
Terima kasih NzA, nanti kita jumpa lagi. Ummi pun tentu rindu NzA nanti..

ummiross said...

@Amie;
Wassalam Amie..
Hihi balik kampung Amie, ke KL dan destinasi lain tu tak pasti lagi

khairul said...

sakannya p mana Ummi ?

MumMe said...

slamat bercuti ummiross...

L said...

selamat bercuti erk akak.. huuu

jom renung2 sekejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

Hanis Azla said...

Salam ummi.. wah bestnya bercuti panjang.. Selamat bercuti buat ummi.. have a nice and pleasent vacation.. have a safe journey too..

kak ina kl said...

wow seronoknya dapat gi bercuti..wah sakan jejalan kat kuala lumpur ek..dapat makan macam-macam

puanbee said...

selamat bercuti ummierosssss... amboi diaaa

Adzrien Shoppe said...

lamanyaaaa... jeles liza... balik ganu ke kak?

KhaiRin - anies said...

slmt cuti2 mesia!

ummiross said...

@Khairul, MumMe,L,Hanis Azla,kak ina KL,puanbee,Adrien Shoppe:

Terima kasih semua kerana sudi singgah walaupun tuan rumah takde hehe..rindu semua..

✿Ummi Myra✿ said...

bestnye dia, nak ikotttt :)


http://www.amirastudios.com/2012/02/buku-pendidikan-kanak-kanak-tentang.html

ummiross said...

@Khairin, Ummi Myra;

Hehe dah balik Kuching dah ni, letih sangat, rehat2 dulu sebelum kembali berblog..

ketikketok said...

bercuti mana lagi ni ummi? bercuti ke CH, singgah di Galeri BiGDee House of Magic Potions Taman Royal Lily, Tanah Rata. satu-satunya galeri microfungus aromaterapi nano di dunia!

Anonymous said...

Jom cuti-cuti unik Terapi Spa & Keluarga Mini Agro-Forestry Aromatherapy Village Cameron Highlands.