Thursday, January 12, 2012

BATIK SARAWAK DAN BLOGGER MISTERI

بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah, ni merupakan order kali ke-4 dari rakan blogger yang cantik manis, NzA. Kali pertama, ordernya kain pasang kod KPB. Lepas tu batik sarong Sarawak pulak, bermula dengan 11 helai, order seterusnya 44 helai dan kali ni pulak 21 helai. Nampak gayanya ada bakat berniaga jugak NzA ni, semoga sentiasa murah rezeki. Pesanan ummiross pada NzA, jangan biarkan diri terus diselubungi MISTERI…. nusantara, hikhik!

To NzA;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_9504IMG_9508IMG_9509IMG_9507
Antara order dari NzA, 21 helai semuanya..
Semakan order
Kod          : BS6,BS8,BS10,BS11,BA12,BS13,BS20,BS22,BS23,BS24,BS33,
                     BS34,BS35,BS36,BS37,BS53,BS68,BS69,BS73,BS24,BS23
Pos           :  11hb.Jan,2012
Treking   :  CD106127104MY

10 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Ummioross

apabila NzA pakai batik sarawak, hilang lah misterinya...he he

Kazman & Sue said...

kami doakan semoga perniagaan ini terus berkembang maju.... aminnn

ummiross said...

@Atuk;
Waalaikumussalam Atuk..

hihi, betul tu Atuk, misteri borneo lawan misteri nusantara, tak berani makhluk tu nak mengganggu lagi,hik!

khairul said...

apa yg misteri tu Ummi???

ummiross said...

@Kazman &Sue:
Terima kasih atas doa tu, ummi doakan kebaikan untuk Kazman n family jugak, amin.

ummiross said...

@khairul;
hehe ummi saja je mengusik rakan ummi tu. kalau nak tau misteri apa, kenalah klik link yang ummi bagi tu khairul, seram.

NzA said...

thanks ummi...sayang ummi...hi.hi.hi...tgk tajuk suspen je ingatkan ummi pn diselubungi misteri..rupanya kisah nza sndiri.....
Alhamdulillah moga terus maju ttp masih byk baki trtunggak cz kwn2 nk byar bila gaji nnti......biasalh tu dgn kwn2.....
Moga bz ummi juga brtmbah maju.....

ummiross said...

hihi usik mengusik tandanya sayang NzA..
Macam tu senang skit NzA, kawan satu sekolah, tak kan lari gunung dikejar, sekali dapat..banyak terus.
Doa yang sam untuk NzA jugak, amin,amin...

KhaiRin - anies said...

hebathebat!
2x hebat!

ummiross said...

@KhiRin-Anies;
hihi anies,.hebat tu 2x hebat!