Sunday, January 1, 2012

KEK KECIL UNTUK SAYA,HAPPY BIRTHDAY

بسم الله الرحمن الرحيم

Kek kecil untuk ummi. Walaupun kecil, ia cukup enak. Semua rasa berpadu, enak diluar, enak jugak didalam. Ianya cantik, sekurang2nya pada mata yang tersayang, sebab itu ia jadi pilihan. Kecil tapi besar maknanya, ia tanda ingatan, ia tanda kasih sayang.                         

           IMG_9361
Hidup sudah terbiasa dengan yang besar2, hingga kadang2 terlupa yang kecil2 pun bisa menyentuh hati…

34 comments:

KhaiRin said...

happy birthday ummi...kek sy, nnt thn dpn sy kirim ya hehehee

ummiross said...

@KhaiRin;
Thank you KhaiRin, hehe lambatnya lagi,takpe ummi sabar menunggu hikhik!!

Cikmin said...

Selamat ulangtahun ummiross!!semoga panjang umur,sihat tubuh badan,murah rezeki,semoga kekal bahagia..amin...

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

selamat hari jadi
moga terus maju

ummiross said...

@Cikmin;
Terima kasih Cikmin, Amin,Amin!Moga Allah memberkati cikmin jugak..

Kehidupan Makkah said...

Sanah Helwa Ummiross walaupun lewat tahu...semoga bahagia bersama keluarga dan maju jaya dalam pernigaan.masih 1/1/12 jam 10.47 pm

Zie Fauzi said...

selamat hari jadi ummi... semoga panjang umur dn dimurahkan rezeki yer.. Amin...

ummiross said...

@Atuk;
Waalaikumussalam Atuk...

Terima kasih Atuk, InsyaAllah berkat doa Atuk, amin2x.

ummiross said...

@Kehidupan Makkah;
Syukran jazilan ya akhi...
InsyaAllah berkat doa tuan haji, amin2,amin..(hehe betul tu, masih dalam waktunya,tq)

ROZILA said...

Salam ummiross,

Selamat hari lahir...
Terimakasih atas ucapan dan doa
Semuga ummiross di murahkan rezeki, berjaya dan maju dalam perniagaan
Amin.....

ummiross said...

@Zie Fauzi;
Terima kasih zie, doa yang sama utk zie jugak, amin

NzA said...

selamat ulang tahun kakakndaku sayang..Semoga hidup sentiasa dirahmati Allah dan diberi kebahagiaan berpanjangan...Amin....

MumMe said...

HAPPY BIRTHDAY UMMMIROSS...may Allah bless be with u always...

ieda said...

eppy bday dan salam perkenalan dari saya kak ..

saya dari umah atuk .. suke tgk , saya folo akak lahh .. seronok baca entry2 akak ;)

puanbee said...

kek tu nampak sgt mengancam umie..

walau kek besar kita makan tetap sepotong kan ummie , so tk kisah asalakan yg tersayang ingat ..

happy besday ummie , love ummie

ummiross said...

@Rozila;
Wassalam Rozila..
Sama2 kasih Rozila, terima kasih jugak atas doa2 itu,amin,amin..

ummiross said...

@NzA:
Terima kasih adindaku NzA..amin,amin, ummi doakan NzA jugak, moga Allah makbulkan.

ummiross said...

@MumMe;
Thank you MumMe...
May Allah bless you too dear..

ummiross said...

@ieda;
Terima kasih ieda, salam kenal dari ummi jugak.
Rakan Atuk rupanya, Atuk baik orangnya,selalu ingat kawan2.Terima kasih ieda, nanti ummi singgah 'rumah' ieda and follow ieda jugak ye.

ummiross said...

@puanbee;
Kek tu sedap bee sebab ada coklat yang mencair didalamnya..
Haha betul tu bee, kita makan sepotong, tapi masalahnya kita ulang2 memakannya, bak kata bee menternak lemak,tak cukup yang kecik ni bee,cari lagi, hik!
Thank you bee, love you too,muah!

Sweet N Pretty said...

happy birthday ummi, wah serentak dgn tahun baru ya:) moga diberkati Allah & sukses selalu:)

khairul said...

happy birthday ya Ummi..moga bahagia dan dirahmati Allah selalu

Hanis Azla said...

yg kecil2 kdg kala lebih berharga.. selamat ulang tahun ummi.. semoga terus mendapat keberkatan umur hendaknya.. semoga diberikan kesihatan yang baik dan kebahagiaan hidup untuk dunia dan akhirat..

Heidi Shafiq said...

pehh.. meleleh..

Syida said...

happy belated birthday ummi!
semoga panjang umur + murah rezeki +dipermudahkan urusan....

kimmie said...

salam, first time ke blog ini, selamat hari lahir :)

ummiross said...

@Sweet N Pretty;
hehe Happy new year, happy new me..
Terima kasih Intan, doa yang sama untuk Intan jugak, Amin.

ummiross said...

@Khairul;
Terima kasih khairul, semoga Allah merahmati Khairul jugak

ummiross said...

@Hanis Azla;
Terima kasih Hanis,ummi doakan untuk Hanis jugak segala kebaikan, amin,amin.

ummiross said...

@Heidi Shafiq:

hehe..tu yang sedap tu. Tq Shafiq sebab singgah.

ummiross said...

@Syida;
Terima kasih Syida...
Ummi doakan kebaikan untuk Syida jugak, amin.

ummiross said...

@Kimmie;
Welcome kimmie, singgah lagi ye..
Thank you dear..

blackrose hunter said...

happy belated birthday!!
semoga panjang umur dan murah rezeki.. :)

ummiross said...

@blackrose hunter;

Terima kasih...
Ummi doakan yang sama untuk blackrose hunter,amin..