Friday, April 8, 2011

DEKAT DI HATI…

Dah beberapa hari nak buat N3 untuk customer ummiross ni, tapi masa tidak mengizinkan untuk berlama-lama depan lappy. Seronok berurusan dengan customer ummiross ni, peramah dan baik orangnya, selalu jugak kami berbalas email, dapat jugak ummiross tengok anak kecilnya yang montel dan cute sangat. Dah banyak kali jugak beliau order kain dari ummiross, walaupun jauh, dah rasa dekat dihati…

To Sally;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi

IMG_2822IMG_2823

IMG_2867IMG_2869
Antara order dari Sally, Johor.

Semakan order 
Kod                  : RD-40pcs, BS-2pcs
Total                : 42pcs +KPB(5.5m)
 
Pos                  :  5.4.2011

8 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

teknologi moden kita gunakan untuk hubungan ukhwah

terima kasih tip2 dlm n3 sebelu ini

Wassalam

Liza @ Adzriel AB said...

emo sikitlah hari ni ummiross
http://adzriel.blogspot.com/2011/04/wanita-tak-tahu-bersyukur.html

AngahSayang2314 said...

wahhhh baru dari sarawakkkkkkk

ummiross said...

@Rozali;
Waalaikumussalam Rozali
Hmm betul Rozali, dengan teknologi، jarak dan waktu bukan lagi satu masalah.
Tentang tip, sama2, tentu Rozali lagi arif,tentu dah biasa praktikkan kan...

Wassalam

ummiross said...

@liza@Adzriel AB;
hanya wanita yang lebih memahami hati wanita...

ummiross said...

@AngahSayang2314;
Hehe baru dan baru dan baru lagi Angah...

Hanis Azla said...

baguskan ummi.. perniagaan berkembang.. persahabatn bertambah..

ummiross said...

@Hanis Azla;

betul tu Hanis, bisnes2 jugak, tapi seronok jugak dapat menjalin persahabatan...